UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, зареєструвались на безкоштовні квитки, але довго чекали підтвердження даних, тому вже купили собі. Але мають ще летіти батьки, чи хтось змінював дані після такого листа? Хочемо внести зміни якось, щоб оформити ці виграні квитки на них.
-
Відправляли через турфірму, вони 30.10 здали у Варшаву, через 14 днів ВЦ вислали емейл що паспорт в обробці, а ще через 10 днів паспорт забрали. 7.12 прийшов з турфірми до мого міста. П‘ять тижнів, як і обіцяли.
-
У будь-якому банкоматі, у будь-якій країні можна зняти гроші з картки VISA або Mastercard, якщо банкомати підтримують ці платіжні системи. Хоч з єврової, хоч з гривневої, хоч з будь-якої іншої. Просто ви отримаєте гроші у місцевій валюті. Звісно, крім карток банків, які знаходяться під санкціями у вказаній країні. Інша справа - якщо ви хочете зняти кошти саме у валюті вашої картки. Тоді треба шукати інформацію на сайтах банків, які обслуговують банкомати.
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, як оплатити кур'єрську доставку паспорта з посольства Австрії в іншу країну? Я знайшла потрібні начебто реквізити, достатньо просто піти до будь-якого банку та оплатити по ним? Можливо хтось знає як то зробити онлайн? І ще питання, чи є хтось, хто відправив свій паспорт на вклейку візи після 31 дня зазначених у листі реквесті? Чи є це ризиковано відправляти свій паспорт після того як данний час на відправку вже сплинув? Дякую 🤗
-
Поки до 31 березня 2023. Інформації щодо продовження поки нема і невідомо чи буде.
-
Всем привет! Кто знает где в Торонто можно бесплатно мебель найти? (Слышал, что вроде есть места, которые такое выдают)
-
Там коли повідомлення про надходження паспорту приходить, то надається номер ІD для відстеження та посилання на сайт. То там можна подивитися
-
Забирати можна особисто по запису
-
В Польщі відправка тільки Варшава. Тільки відправляти поштою.
-
На сайті VFS Global Варшави написано що їм треба тільки відправляти. Краків, Вроцлав не знаю
-
Доброго вечора, знаю що зараз велика загруженість у Варшаві з вклейкою візи. Але все ж таки ,два тижні тому відправила паспорт на вклейку, пришло смс що дійшло ,але більше ніяких повідомлень Як взагалі моніторити де паспорт, коли його можна забирати ?