UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую. А повідомлення, що "отримано в готово для забору" не буде?
-
Так
-
Підкажіть, чи це останнє повідомлення і можна забирати, чи ще ні? The decision envelope for your application, tracking ID No. 20221129...... has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Warsaw
-
Для тих это планує забирати паспорти у Варшаві 👆🏻👆🏻👆🏻з 5 грудня для цього потрібен запис
-
Так не можна оплачувати доставку. Ви можете відправити з Іспанії у Францію, але назад вони тільки по тій країні куди відправляєте відсилають. Якщо відправите в Париж то потрібно адреса у Франції куди назад пришлють, або забирати самим якщо у них можна
-
Доброго ранку. Хто підкаже як правильно відправити паспорт на вклейку візи. Хто допоможе . Дякую.
-
Easily, please find videos in YouTube
-
CUAET visa > OWP > Job offer in one of provinces > PNP > EE > PR > Citizenship - ETA ~ 5 yrs
-
Здравствуйте,кто сколько ждал получение паспорта после вклейки визы в Вене?и не было ли тоже у вас информации по отправке? 🤦🏻♂️
-
Are you from Ukraine?
-
Майже місяць. Але тут не вгадаєш. В Варшаві взагалі довго вклеюють
-
Дякую за відповідь. А скільки часу зайняла вклейка?
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка. В Варшаві поштою відправили паспорт на вклейку. Від пошти прийшло повідомлення що паспорт доїхав але вже 2 тижня нема трека від візового центру. Починаю хвилюватися. Було чи таке у когось, так як можна дізнатися де паспорт. Дякую за допомогу.
-
Дуже дякую🙏🏼
-
2 квітанції, за кожний паспорт
-
Ні, на початку жовтня
-
Наскільки я зрозуміла ви в кінці жовтня відправили?
-
Я до кінця не впевнений що мені її вклеїли. Це я зможу взнати коли заберу паспорт
-
Скільки часу вам тривала вклейка візи у Відні?
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, щодо зворотного відправлення паспорта.Оплата за кожного апліканта чи за лист? Якщо я в лист вкладаю два паспорти 🤔
21 Jan 2023, 07:36
3632/27948
23 minutes ago