UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за відповідь. А скільки часу зайняла вклейка?
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка. В Варшаві поштою відправили паспорт на вклейку. Від пошти прийшло повідомлення що паспорт доїхав але вже 2 тижня нема трека від візового центру. Починаю хвилюватися. Було чи таке у когось, так як можна дізнатися де паспорт. Дякую за допомогу.
-
Дуже дякую🙏🏼
-
Ні, на початку жовтня
-
Я до кінця не впевнений що мені її вклеїли. Це я зможу взнати коли заберу паспорт
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, щодо зворотного відправлення паспорта.Оплата за кожного апліканта чи за лист? Якщо я в лист вкладаю два паспорти 🤔
-
Підкажіть будь ласка чи обов'язково чекати після аналізу "титри" кішці 3 місяці карантину щоб їхати з нею в Канаду? Можливо хтось стикався з таким?
-
Для тих хто в КАЛГАРІ або тільки збирається приїхати! Доброго дня! Є пропозиція співпроживання/суборенди у квартирі-студії для одного чоловіка (18-30), з 6 по 20 грудня, можна узгодити на інший період. Квартира знаходиться поруч з даунтауном і це ідеальне місце для початку іміграції, оформлення та пошуку житла-для початку адаптації в Калгарі. Ціна 360 доларів разом з комуналкою, Інтернетом та телебаченням, на менший термін можемо узгодити іншу ціну. Якщо зацікавлені за подальшою інформацією пишіть в приват. #rent #оренда #співмешкання #кімната
-
Дякую