UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Привіт)) Може хтось особисто забирав паспорт з вклейки візи у Відні, Австрія? Ще можна забирати особисто?
-
Звичайно
-
А потрібно мати для цього канадську банківську карту?
-
У мене у foil-less вийшов срок придатності, але вже отримала корішок у паспорт) Планую у лютому летіти
-
якщо все ок, то всі пишуть, що до тижня чи менше отримують виплати
-
А хтось можливо нещодавно їхав і подавався на грошову допомогу? Як довго тримає процес?
-
а ви в канаду то коли ?) бо у фоіл лесс 6 міс на вїзд одноразовий термін)
-
Дякую велике, вже знайшла поміж того всього сміття 😅
-
отакий
-
то вам ВП в аеропорті мають дати, перший аеропорт прильоту... а на пошту мав прийти документ IMM5812
-
То було раніше, корішок в паспорті вже є. Тільки щодо дозволу на роботу не відомо...
-
а зараз видають foil-less?
-
Підскажіть, будь ласка, як виглядає дозвіл на роботу? На електронну пошту я отримала тільки foil-less візу і ніякого іншого документа прикріплено не було. Буду вдячна за відповідь
-
Ага, він зараз у розшуку, а коли ви з дитиною виїдете (якщо зможете), батько заявить про кіднеппінг, і в розшуку вже будете ви! Вам потрібен адвокат у сімейних справах і, швидше за все, звернення до суду.
-
Ви ж і виїхати з України не зможете, якщо перебуваєте тут. Треба через суд вирішувати це питання.
-
Статусу мами одиначки не маю. Чи хтось стикався з такою ситуацією? Порадьте щось. Дякую
-
Доброго дня. Прийшов лист надати дозвіл від батька, щоб вивезти доньку до Канади, але така можливість відсутня. Він її не визнає. Я маю лише документ що він у розшуку за не сплату аліментів. Як діяти в даній ситуації?
-
Добрий день , відправили паспорт на вклейку візи тиждень тому до Дюсельдорфа, сьогодні дзвонив цей номер +4921160036811, питання кому теж дзвонив такий номер і що говорив?! 🙏
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Добрий день , відправили паспорт на вклейку візи тиждень тому до Дюсельдорфа, сьогодні дзвонив цей номер +4921160036811, питання кому теж дзвонив такий номер і що говорив?! 🙏
21 Jan 2023, 07:36
Post 3676 of 26980
about 2 hours ago