UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ви ж і виїхати з України не зможете, якщо перебуваєте тут. Треба через суд вирішувати це питання.
-
Статусу мами одиначки не маю. Чи хтось стикався з такою ситуацією? Порадьте щось. Дякую
-
Доброго дня. Прийшов лист надати дозвіл від батька, щоб вивезти доньку до Канади, але така можливість відсутня. Він її не визнає. Я маю лише документ що він у розшуку за не сплату аліментів. Як діяти в даній ситуації?
-
А навіщо вам зараз здавати біометрію, якщо у вас паспорт запросили вже? Те, що вам виповнилося зараз 18 нічого не змінює Якщо Канаді потрібна була ваша біометрія, то прийшов би запит на неї А що стосується Львова, то там тільки біометрію можна здавати І тільки по запису
-
Всім всім доброго дня. Сьогодні був у візовому центрі Канади в Лондоні. При заповнюванні аплікації я клацнув що в мене вже сдавалася біометрія (в Укр), тому й одразу прислали листа на подачу паспорту. На рахунок біометрії, і того що мені стало 18років, пару днів по тому, питань не виникло. Просто взяли паспорт, дали трек номер і сказали слідкуйте за готовністю та приходьте забирайте. В мене не був роздрукований запршувальний лист, друкував за дорого (5£), без нього не пускали в середину приміщення. Питання до тих хто подавав на візу у Льовіві, чи можно прийти без ел черги та отримати квиток з номером у черзі, і податись с біометрією в один візит? Дякую
-
Якщо заяву заповнювали до червня/липня, то буде visitor, якщо після - то worker Для нас різниці ніякої Що з тою, що з іншою візою потрібно в аеропорту брати ворк перміт
-
Дякую
-
4 паспорта відправляла Poczta Polska, кур‘єром, є трекінг, нічого не загубили, 16 злотих. За інші сервіси не цікавилась бо ці цілком влаштовують. Єдине що не рекомендую ups бо загубили мою посилку, потім не могли знайти, а як знайшли посилку то ледве мене знайшли, але це не стосується паспорта, проте про їх сервіс багато негативних відгуків ;(