UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий ранок. Кажуть, що у Львові запис на біометрію тепер лише через електронну пошту. Підскажіть адресу, будь ласка.
-
До червня 2023 року
-
Доброго дня. Підкажіть, фінансова допомога для Українців діє лише до нового року?
-
Дякую
-
середній термін, який вказує Канада 72, здається, дні. два тижні - це дуже мало ще.
-
Глоттофобiя.
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай часу перевіряють біометрію ? Дружині через два дні вже прийшов лист, у мене 2 неділі пройшло і нічого. Буду вдячний за відповідь
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Зашёл через сайт Польши, показало все ок
-
Та же ситуация не могу отследить паспорта сдавал в вену, получил сообщение на почту что work permit дали
-
Дякую
-
Перевірте чи сайт саме тієї країни куди ви відправляли
-
Доброго дня. Потрібна допомога з відправкою паспорта на вклейку візи. Дякую.
-
Доброго дня, хтось летів до Канади з собакою з Польщі? Чи потрібні якісь ще документи крім паспорта, чипа, щеплень?
-
Хто знає, чому нічого не показує? Останнє повідомлення було "паспорт вклеєно і виїхав назад до візового центру"
-
Всем привет. Кто работает или ищет работу в Канаде, скиньте сайты, пожалуйста, для поиска
-
Треба чекати на запит. Серпень це не є великий термін
-
Доброго дня, хто відправляв паспорт на вклейку в Ірландії.На дитину із серпня немає запиту на вклейку паспорту, зараз відправляю на себе можна дитячий паспорт вкласти ,як вважаєте?
-
Доброго дня. А можна попросити посилання на офіційній сайт? Хочу докладно ознайомитися
-
Підкажіть скільки часу триває вклейка візи у Відні? З дня відправки паспорту в вфс
21 Jan 2023, 07:36
3745/27939
about an hour ago