UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня, хтось летів до Канади з собакою з Польщі? Чи потрібні якісь ще документи крім паспорта, чипа, щеплень?
-
Хто знає, чому нічого не показує? Останнє повідомлення було "паспорт вклеєно і виїхав назад до візового центру"
-
Всем привет. Кто работает или ищет работу в Канаде, скиньте сайты, пожалуйста, для поиска
-
Треба чекати на запит. Серпень це не є великий термін
-
Доброго дня, хто відправляв паспорт на вклейку в Ірландії.На дитину із серпня немає запиту на вклейку паспорту, зараз відправляю на себе можна дитячий паспорт вкласти ,як вважаєте?
-
Доброго дня. А можна попросити посилання на офіційній сайт? Хочу докладно ознайомитися
-
Підкажіть скільки часу триває вклейка візи у Відні? З дня відправки паспорту в вфс
-
Дьюти фри отдельная история там можно все😍
-
Воду можна з дьютіка. Вже як в Канаду летіти, то на пару пляшок води можна розоритися
-
Я також бачила як люди зі своєї їжею сиділи у літаку, пляшку води заборонено. А перекуси получается можна
-
Вітаю! Підкажіть, хтось летів до Канади з Польщі з простроченим безвізом та без PESEL ukr? Через Аместердам? При пересадці треба буде проходити митний контроль?
-
Якщо хочете, наберіть мене, вияснимо, що до чого. В 99.9% випадках вклеюють і дітям без погодження, але не всі візові
-
Не всі візові опрацьовують такі документи, це так
-
Вже отримали паспорти дітей з візами. Паспорти дітей не взяли з моїм, сказали чекати на ріквест. При мені віддали родині паспорти батьків з візами та паспорт дитини без візи, сказали чекати на ріквест. Хоч були випадки вклейки дітям без ріквесту.
-
Перевірити, чи всі необхідні документи подані. Часто очікують дітям візу при неповному пакеті. Подавати без погодження візи дитині, отримувати вклеєну візу :) Вчора забрали понад 60 готових паспортів таких :)
-
Доброго дня, ми возимо кілька разів на тиждень. 066 093 04 35
-
Чекала на дітей ще 2,5 місяця після отримання вклейки собі. Всього вийшло біля 5 місяців
-
І я на сина чекаю уже 2 місяці,що робити,в кризову писали,в Канаду дзвонили..
-
2 тижні Зараз якщо відправляти , запис приходе вже на 03.02
-
Добрий ранок Лист відправляти на електронну пошту: canada_registration@vfshelpline.com Тема: Записатися на прийом біометричних даних Family Name: * Given Name: *** Date of Birth: **** (yyyy/mm/dd) IRCC No.: *** Telephone number +380 **** Email address * Вкласти файл - Biometric Instruction Letter
21 Jan 2023, 07:36
Post 3758 of 27043
27 minutes ago