UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Точно таке є у Саскачевані, коли прилітаєш гуманітарним літаком (нас селили на 3 тижні). Треба дивитись на сайтах провінцій, які у них види допомоги
-
Поки обираю, де роботу знайду. Дякую за відповідь буду локально мониторити
-
Все залежить куди Ви плануєте летіти
-
дякую, просто не потрібно було тому і не звертала уваги... пошукаю
-
Привіт усім! У мене є маленьке питання. Я десь чув, що на перші 2 тижні безкоштовно селять в готель для адаптації. Підкажіть чи так це насправді і якщо так, то як це відбувається(до кого звертатись)?
-
Ну через турфірму можете відправити, в чаті вже кидали багато разів. По пошуку чату спробуйте знайти
-
дякую
-
черезь когось відправляти треба
-
Обирайте те місто де швидше в середньому вклеюють. Відень, наприклад
-
Особисто відвозити чи через когось передавати будете?
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Привет всем. Кто сдавал биометрию в визовом центре во Львове, куда отправляли паспорт на вклейку визи? Спасибо
-
Вище є номер телефону, дзвоніть. І прочитайте уважно, яких саме візових центрів стосувалася об'ява.
-
І куди саме ви подасте дитячий паспорт без реквесту? Якщо з 18 листопада на всіх vfs є об‘ява, що без реквесту візу не дадуть 🤨 чи в вас є «свої люди» в vfs?
-
Навзаєм)
-
Дуже вам дякую що відгукнулися. Гарного вечора)))
-
Це з сайту уряду Канади, скасували усі обмеження щодо ковіду, включно вакцинація, аррайвкан, тести і карантин
-
Тобто я можу його не заповнювати? Переживаю, бо 5 грудня вилітаю і не хотілось би проблем по прильоту.
-
При наявності погоджень у обох батьків можна подати на вклейку і дитячий паспорт до отримання реквеста. Або якщо дитина їде з мамою, а тато надав дозвіл. По кожній ситуації уточнюю пакет документів. Сьогодні забрали чергову партію таких готових паспортів. Звертайтеся 066 093 04 35
21 Jan 2023, 07:36
3820/28042
2 minutes ago