UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Так До 17 включно та з 61 року не здається біометрія
-
Доброго вечора. Хто відправляв в VFS в Дубліні паспорт на вклейку, як ви його отримували назад? Треба чекати його назад посилкою? Якщо не отримав підтвердження про передачу його в IRCC вже три тижні, то шо робити?
-
Не розводьте полеміку. Звернутись до ак-це найкраща ідея в цьому випадку. Стосовно розписувати все покроково-як маєте таке бажання, то розписуйте, я все ж розраховую на те, що людина може самостійно здогадатись, як сконтактуватись з ак. І не пишіть мені більше, будь ласка, бо ви боретесь невідомо за що
-
Так треба було написати куди людині звертатись, чат, пошту і тп. А у вас є час це все виписувати?! Ну як так? Якщо людина тут питає, то не знає де ще спитати. Якщо ви не хочете допомогати, то просто промовчіть. А написати звертайтесь до авіакомпанії, ну..така собі рекомендація
-
Ні,я лише телефонувала, і то-з іншого питання, але знаю, що опція чату і пошти в них є Скажу вам як людина, яка колись в цій сфері працювала-якщо ви наприклад зробили помилку в даних (часто буває, що допустимо прізвище і ім’я міняють місцями), то при контакті з ак працівник це помітить і допоможе вчасно виправити. Так само він має найактуальнішу інформацію з приводу того, які дані потрібні. Буває наприклад просять надати дані візи і тд. А питатись «чи є щось, що можливо треба додати»-ну також варіант, але інші люди-це не завжди є надійне джерело інформації+інші люди не бачать бронювання, і, відповідно, якщо є якась помилка, то вони вам з цим не допоможуть Відповіла по темі, а ви розвели тут
-
Усім привіт, купила квиток на сайті AirCanada, оплатила. Підкажіть мені потрібно ще вносити якісь дані про паспорт та візу десь окрім імені та прізвища?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка при заповненні особистих даних для подачі , є пункт про імена прізвища які використовувалися раніше , якщо після розлучення я повернулася до дівочого прізвища , прізвище що було в шлюбі необхідно вказувати ?
-
Дайте пожалуйста ссылку где отследить паспорт в Варшаве, спасибо)