UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
😁Не резиновые, потому что. Понаехало много. Спрос растет, а предложение - нет. Соответственно цены растут на все.
-
Так дітям до 17 не треба здавати біо
-
Спасибо огромное, успокоили меня)
-
Доброго вечора⭐️ Підскажіть будь-ласочка, є сімейна заявка: мама, тато, син. Якщо дитині 15 років (в анкеті там мама представник), то на нього окреме запрошення на біометрію повинно прийти чи як? Тому що запрошення на біометрію зараз прийшло тільки на батьків, а на сина немає, це нормально?
-
Поясніть будьласка, чому не Онтаріо і не БК?
-
Все кроме Онтарио, Британская Колумбия. А также любые не большие города.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, найбільш доступні для українців провінції, де доступніша робота і житло, ніж в Онтаріо.
-
В registratory
-
Кажуть, що за умовами програми головне подати заявку до березня 2023 Тобто в‘їхати можна буде і після цієї дати Тому що, враховуючи, що Канада розглядає заявки по 5-6 місяців, то вона вже повинна була закрити можливість подавати заявки
-
А де ви оформляли хелс карт?
-
Указываете отель/дом друзей/что угодно где вы остановитесь. Это формальность. А вот данные паспорта - надо точно писать.
-
Підскажіть будь ласка , ви заповнювали перед вилітом цю форму ? Якщо не знали де зупинитесь , що писали в місці кінечної зупинки ?
-
Зависит от того - у вас один маршрут или 2 разных. Если один маршрут с пересадками, то нигде не регистрируетесь, просто проходите через транзитную зону. А если два разных, то выйдите и зайдите снова в аэропорту Лиссабона.
-
Добрий вечір , хтось летів в Канаду через Лісабон з Польщі ? Чи реєструвались заново ?
-
Якщо російський паспорт тільки в Грузію, Казахстан або Турцію і звідти у Європу намагатись як біженець
-
А якщо я буду їхати після березня
-
Нотаріус все завірить, а приклад я просила бо нотаріус каже що якщо мама з дитиною у европі то не потрібно ніяке доручення🤦🏽♀️
-
У нього є ще російський паспорт. Сам він з Бердянська, але поїхав працювати в музичній школі на Півночі Росії. Заробляв та висилав матері гроші. Мати виїхала до Европи, та він вирішив покинути усе та теж виїхати…
-
Доброго дня, Батькам (вони в Україні) потрібно відправити паспорти на вклейку. Їм потрібно їхати у VAC чи є варіант відправили з України кур'єром?
-
З окупованих? Чи чого без паспорта українського с 2002?
21 Jan 2023, 07:36
4072/28043
3 minutes ago