UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Піскажіть будь ласка ,як записатись на біометрію у Львові через електрону пошту?
-
/Travel
-
Дякую Вам за відповідь🤗
-
Інструкції! В такому випадку людина іде в посольство своєї країни і робить інший паспорт
-
Так, але сенс? Людина вже не зможе ні в’їхати, ні забрати свій паспорт. Чи я чогось не розумію 🤔
-
У всіх тип visitor, по приїзді дітям study permit дорослим відповідно work
-
Риторичне мабуть для нас. Вони в vfs відповіли, що згідно інструкцій якщо подачвач не з'явився вони шлють в країну по запиту останньої візи
-
Ого 🙃 В чому сенс відправляти паспорт до Канади? риторичне питання..
-
Доброго дня! Якщо тут вже є батьки, які зробили візи дітям до 13 років то підкажіть будь ласка, який тип візи у дітей для того щоб вона могла навчатися у школі?
-
Ні, вони просто хочуть моніторити кіл кисть ввезених коштів.
-
/Travel
-
Відень сказав мені що вони не відправляють в інші країни паспорт! Я їздив самостійно забирати. І слава богу що подзвонив. Бо вони сказали що якщо не приходять ио паспорт їде в канаду. Це жесть. І оплата курьера теж пропала
-
З Праги
-
Ви відправляли з Австрії?
-
Кажуть що там швидше всього
-
Десь у вересні мабуть
-
Це давно було, не знаєте ?
-
Знайомі чекали 2 тижні
-
Тільки чекати
-
Доброго дня! Нам з чоловіком вже прийшли паспорти з візами у Бухарест , а на дітей ще навіть нема підтвердження. Розумію, що ця проблема у багатьох. Як можна це прискорити? Можливо комусь вдалося віддати без підтвердження, у нас дитячи паспорти у Бухаресті не взяли. Сказали чекати. В кризову писали -нічого. Можливо хтось додзвонився і отримав відповідь і результат? Буду дуже вдячна за контакти! 🙏
21 Jan 2023, 07:36
4157/27222
about 2 hours ago