UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Кто-то подскажет пожалуйста,получил визу по куаэт,но сейчас работа в Германии ещё по контракту на полтора года и перед тем как ехать в Канаду,хотелось бы чтобы были деньги на первое время.. и такой вопрос, есть ли лимит,по которому можно въехать в Канаду и работать?ну к примеру,чтобы не меньше года было до конца визы или пол года..?есть ли какие-то требования?
-
Чи правильно я зрозуміла , що кур’єром можно привезти паспорт з всіх країн світу ? Чи це тільки по європейському союзу ?
-
Доброго дня. Підкажіть кто знавець! З дитинства являюсь носієм Гепатиту Б(австралійській антиген). Як до цього ставлення в Канаді? Чи буде проблема при проходженні медкомісіїї?
-
Давно?
-
Є лише відмови в кого є доступ до держ. таємниці. За армію якщо це військовий обов’язок відмов здається немає.
-
Вітаю, переважно Париж - Монреаль, прямий, по цінах не можу сказати які зараз, мої квитики були 150$ але це дуже наперед брала і зі знижками.
-
Добре. Дякую
-
Не хвилюйтесь ) цей портал часто оновлюють і нічого не видно, зайдіть ввечері або завтра)
-
Всім привіт Хто може пояснити що відбувається і що робити? Вчора через кризис форму докинула деякі документи на дитину, бо всі з нашої сім'ї, враховуючи молодшу дитину, вже мають візи, а старша дитини ні, бо має інше прізвище, тож докинула необхідні документи. Сьогодні зайшла на портал, щоб перевірити статус заявки, зникло все, і моя, і дітей, і чоловіка. Кабінет чистий, як наче я ніколи не подавала нічого. Що відбувається і що робити?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, з якої країни ЄС вигідніше за все летіти до Квебеку?
-
дякую