UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Львов сколько недель рассматривают документы ??
-
Добрый вечер. Подскажите кто подавался на визу. Отдали паспорта на вклейку в визовый центр. Спустя 3 недели получили indemnity письмо на меня и мою супругу. Там указано что эти бумаги нужно будет взять с собой в Канаду для получения work permit. Означает ли это что можно ехать забирать паспорта из визового центра? Или должно прийти другое письмо о том что можно ехать забирать паспорта?! Кто сталкивался отзовитесь. Всем заранее спасибо!
-
Берете оригінали, берете переклад або робите переклад на англійську якщо ще не зробили, з печаткою і клятвою перекладача і йдете до нотаріуса це завіряти. Апостиль можете не робити.
-
Доброго вечора) Хто знає, напишіть будь-ласка або в особисті, або відповіддю на це повідомлення: Подавали візу, але без батьків батьки в Україні, а мій молодший брат зі мною в іншій країні) будем їхати з ним, проте я виступаю у ролі офіційного опікуна. Нам прийшов на нього лист сьогодні, де написано що потрібно знову надіслати всі документи по цьому питанні. Тобто: свідотство про народження, лист довіреність від батьків, декларацію про опікунство. Все це має бути на оригіналі та плюс з перекладом англійською, офіційно завіреним) Де той офіційний переклад дістати? як правильно написати лист-довіреність, + ми оформили опікунство, проте воно завірено вже в іншій країні також мовою цієї країни. Хто вже був у такій ситуації, будь-ласка підскажіть які дії правильні) Дякую))
-
Ви знову тут? 🙄
-
Заповнювала знайомій в вересні, теж так було. В один час робота і навчання не пропускало
-
Добрый день! Хочу задать вопрос. Я нахожусь в Украине, недавно сдал биометрию и получил апрув в личном кабинете. Теперь надо отправить паспорт на вклейку. У меня есть друзья в Бухаресте, планирую им передать пакет документов с паспортом, чтобы отправить на вклейку. 1. Как подавать документы в Бухаресте? Можно почтой на адрес VFS отправить или только лично? 2. Consent for Indirect Submission and/or Collection (to be completed ONLY if travel agent or person other than applicant themselves is submitting and/or collecting the visa application and decision) - заполнять только в случае, если подавать лично? Или при подаче по почте тоже требуется? Спасибо
-
Підкажіть, будь ласка, хто заповнював анкету нещодавно, як ви пройшли розділ Activities? Мене не пропускає далі, якщо я вказую, що працювала і навчалася в один і той же час, хоча колись заповнювали кілька місяців тому такої проблеми не було Може змінилися правила і тепер не можна вказувати, що робота та навчання була в той самий період? І якщо так, то чи не буде потім проблем через те, що в момент навчання у мене в закордонному паспорті стоять робочі візи в інших країнах , а в анкеті я це не вкажу?
-
Ціни уточнюйте вже, можливо підняли
-
Добро, підскажіть якісь агенства які роблять відправку паспортів на вклейку у Польшу з України