Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Отправьте из Украины турфирмой которая оказывает такую услугу. Они отвезут и привезут назад ваш паспорт. Плюс, проконсультируют какие документы нужны. Я пошёл по такому пути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nelly
    wrote on last edited by
    В мене теж так було. Просто пробувала різні варіації і якось пропустило далі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1975944644T Offline
    t1975944644T Offline
    Serja
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Кто-то относил сам паспорт на вклейку в Бухаресте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t974753688T Offline
    t974753688T Offline
    Artur🇺🇸🇺🇦
    wrote on last edited by
    Скажіть хто вже здавав в США в USCIS біометрію, що робили щою двічі не ходити? Посилають туди де вже був і давним давно здав, а питання в анкеті не було щоб вказати
    1 Reply Last reply
    0
  • t413141493T Offline
    t413141493T Offline
    Майкл
    wrote on last edited by
    Добрый день! Хочу задать вопрос. Я нахожусь в Украине, недавно сдал биометрию и получил апрув в личном кабинете. Теперь надо отправить паспорт на вклейку. У меня есть друзья в Бухаресте, планирую им передать пакет документов с паспортом, чтобы отправить на вклейку. 1. Как подавать документы в Бухаресте? Можно почтой на адрес VFS отправить или только лично? 2. Consent for Indirect Submission and/or Collection (to be completed ONLY if travel agent or person other than applicant themselves is submitting and/or collecting the visa application and decision) - заполнять только в случае, если подавать лично? Или при подаче по почте тоже требуется? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t215741551T Offline
    t215741551T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ми буквально минулого тижня заповнювали анкету і вказували роботу у період навчання. Ніяких проблем, після заповнення пункту пропустило далі. Можливо, помилка, що не пропускає далі, у іншому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t831799133T Offline
    t831799133T Offline
    Mariia Pinchuk
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, хто заповнював анкету нещодавно, як ви пройшли розділ Activities? Мене не пропускає далі, якщо я вказую, що працювала і навчалася в один і той же час, хоча колись заповнювали кілька місяців тому такої проблеми не було Може змінилися правила і тепер не можна вказувати, що робота та навчання була в той самий період? І якщо так, то чи не буде потім проблем через те, що в момент навчання у мене в закордонному паспорті стоять робочі візи в інших країнах , а в анкеті я це не вкажу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I.Sofinska
    wrote on last edited by
    Ціни уточнюйте вже, можливо підняли
    1 Reply Last reply
    0
  • t392617666T Offline
    t392617666T Offline
    Alexandra Olst
    wrote on last edited by
    Добро, підскажіть якісь агенства які роблять відправку паспортів на вклейку у Польшу з України
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Хто знає можливо. Ситуація така.. В дитини вже є віза в паспорті, але не встигаємо виїхати до закінчення дії паспорта і візи відповідно. Термін дії паспорта продовжили в консульстві. Питання - коли можна подаватись на наступну візу? Коли віза закінчиться, або завчасно до закінчення терміну?
    1 Reply Last reply
    0
  • t392617666T Offline
    t392617666T Offline
    Alexandra Olst
    wrote on last edited by
    Підскажіт будьласка як з України оплатити листа на вклейку у візовий центр,(курьєрский збір)через який банк можна бо в моно в приваті пише що можна платити тільки лікування та навчання
    1 Reply Last reply
    0
  • t755278938T Offline
    t755278938T Offline
    Ксенька
    wrote on last edited by
    Введіть у пошуку в цій групі cv. Є одна відповідь, можливо допоможе у вашому питанні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Добрий день! Чи запрошували у когось додаткові документи: CV / resume та submissions ? Може хтось підказати як має виглядати? Зразок? Буду дуже вдячний 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YaNina_ne_nina
    wrote on last edited by
    Привет! Кто-нибудь знает со скольких и каких именно аэропортов летят чартеры в Канаду по проге Ukraine2Canada?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dennis
    wrote on last edited by
    Звонил в канадский офис IRCC, поторопить их так как жду уже 5 месяцев после сдачи био. Денег сожрало тучу и безрезультатно - просто провисел 20 минут в ожидании. Но там, в записи, говорили, что они могут оплатить звонок. Кто-нибудь понял, как позвонить им таким образом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t226031102T Offline
    t226031102T Offline
    Octav NB
    wrote on last edited by
    Добрый день. Можно ли по Work Permit получить Food Premises License и открыть точку общепита в New Brunswick?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1278789255T Offline
    t1278789255T Offline
    Natalia V.
    wrote on last edited by
    Прийшлв лист що 30 днів з моменту поставки візи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Добрий день! Скажіть,хто знає чи є якись термін до якого потрібно забрати паспорт з візою з візового центру?
    1 Reply Last reply
    0
  • t215741551T Offline
    t215741551T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Наскільки я знаю, знайомі подавали паспорт без запису, також вчора записувалися на біометрію - є достатньо вільних сортів записатися в п’ятницю на понеділок, як ми і зробили. І коли собі робила запис - прям модна було сьогодні на завтра записатися. Тут таких черг немає, як у Варшаві чи Львові. І, перекупів слотів також.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Я до того, що може буде потрібно подавати по запису, а не в будь-який день. Треба дізнаватись у візовому центрі в Стамбулі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags