UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня, отримала повідомлення що мій аплікейшн воз апрувд, у візовому центрі у Варшаві. Я так розумію візу вже вклеїли. Як тепер прийти їх забрати? З чергою/без? Треба для цього робити апоінтмент?
-
Попробуйте прийти на следующий раб.день, когда есть электричество. Обычно к 14-15 часам там уже никого из клиентов нет. Менеджеры визового центра сидят и скучают. Я думаю - попросите их и объясните - вам не откажут. Для пущей надёжности - позвоните им и спросите.
-
Доброго дня. Хто відправляв саме в Польші документи на вклейку? В мене пару запитань, Буду рада якщо хтось відгукнеться
-
12.08 - тиша
-
Всім привіт) хто скільки чекав на вклейку ? я здала біометрію ще 19.08 і ще досі нічого немає
-
miles4migrants
-
Наскільки я знаю немає
-
Доброго дня, Як будете в аеропорту якщо Вам не важко буде, можете надіслати загальну інформацію про житло, 🙏чи є там якісь організації які на перший час дають житло українцям. Дякую! Ми плануємо летіти в Калгарі початок грудня.
-
Доброго дня Оформити заявку на cuaet можна з поштою gmail чи кращу з іншою?
-
Мониторить, пока появятся или почтой
-
Посольства, не візового центра? Есть VSF Global по адресу C. de Cardenal Marcelo Spínola, 2, 28016 Madrid Есть посольство по адресу Nuñez de Balboa, 35. 3º 28001 Madrid И есть VSF GLOBAL, где отпечатки сдаются Calle de Diego de León, 58, 28006 Madrid Никто трубку не берет, как всегда, чтоб спросить..))
-
Привіт! Хтось знає які є програми зараз на безкоштовні квитки в Канаду?
-
Всем привет!) Летит кто-то сегодня westjet из Амстердама в Калгари?)
-
самостійно з Баку
-
Ви самостійно летите чи чартером?
-
Напишіть їм за адресоюUkrainianFamily
-
Підкажіть будь ласка чи дають там на деякий час безкоштовне житло? може маєте якусь брошуру з контактами червоного хреста, плануємо летіти на початку грудня.