UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Відпишете, як заберете🙏
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, може у когось така ситуація вже була, у моеї дитини, 7 роковім, немає закордонного паспорта, тільки свідоцтво про народження, у мене е. Якщо подовати на візу, не буде проблем, чи можуть моеї дитини візу вклеїти до мене в паспорт?
-
2тижні тому записуватись не потрібно було, ми просто приїхали і забрали паспорти. зараз не знаю
-
Доброго дня, а є хто отримав безкоштовні білети на літак ? Оформили заявку в miles4migrants, пройшов вже тиждень, з нами не зв'язались, не знаємо чекати чи ні дзвінка\листа.
-
Здравствуйте Интересует телефон VFS global в Бухаресте, кто вкурсе напишите пожалуйста Тот телефон который в гугл мепс не работает
-
Благодарю ☺️ Гугл подсказал)))
-
Это неподскажу
-
Не знаете где и как это точно выяснить можно?
-
Guten 😊! Підкажіть, якщо за 30 днів не віддаю паспорт на вклейку, кризову треба заповнювати, чи відмінили ці 30 днів? Подавати буду до Берліну, але хочу дочекатися вже щоб і дружині прийшло запрошення, та і сину одразу б віддали без запросів, бо то буде вічне очікування, як я розумію… дякую тим хто в темі і відповідає 😀
-
Добрий день. Я читав що нерекомендується летіти через Лондон, бо можуть непропустити
-
Всем привет. А можно лететь в Канаду по программе cuaet с пересадкой в Лондоне? Виза канадская в паспорт вклеена
-
Підкажіть. Мені і дружині відкрили візу у Канаду, а дитині(2 роки) ні. Заповнював кризову форму вже два рази, після цього приходить повідомлення: "надішльіть повторно свій запит щоб ми краще зрозуміли вашу ситуацію". Що у такому випадку робити? Можливо хтось стикався напишіть будь ласка,або подзвоніть. Дякую