Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t489796029T Offline
    t489796029T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, может у кого-то была ситуация, когда невозможно зарегистрировать на борт самолета, потому что паспорт должен быть действителен в течении следующих 6 месяцев, а срок паспорта истекает раньше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1028008572T Offline
    t1028008572T Offline
    Mariia Novoseltseva
    wrote on last edited by
    Дуже Вам дякую за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • t352015569T Offline
    t352015569T Offline
    Elizabeth💙
    wrote on last edited by
    Добрый вечер,подскажите пожалуйста, правильно ли я понимаю алгоритм действий по отправке паспорта на вклейку в Берлин: 1) Печатаю запрос на паспорт из ЛК IRCC 2) Оплачиваю обратную доставку по тарифам и реквизитам VFS, печатаю квитанцию и вкладываю также 3) Заполняю Consent Form 4) Кладу всё в конверт и отправляю DHL по адресу: Neue Grünstraße 17-18, Berlin 10179 Germany Мой адрес и телефон для обратной отправки они возьмут из заполненной Consent Form? Или нужно дополнительно вложить листок с моими данными для отправки паспорта обратно? Нужно ли регистрироваться на сайте VFS перед отправкой?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vegan
    wrote on last edited by
    Фейсбук група cuaet Канада, там кілька повідомлень такого типу і відповіді, як діяти. У пошуку групи вводите фразу "дозвіл від чоловіка". Читаєте і приймаєте рішення. Або читаєте відповіді і потім задаєте у групі - там, у фейсбук - своє питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t859515317T Offline
    t859515317T Offline
    Julia Rubel
    wrote on last edited by
    Буває, якщо навчання і робота в один і той же період.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vegan
    wrote on last edited by
    То її теж беріть, раз так сказали. Хоча дивно, 3-я сторінка якраз для цього і призначена, щоб там довірену особу вписати і залишити у візовому. Все беріть із собою. У тому ж фейсбук дехто пише, що чоловіку/дружині віддали паспорт лише по копіям обох паспортів подружжя. А дехто бере із собою довіреність, свідоцтво про шлюб навіть беруть... Беріть усе, що є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t694466425T Offline
    t694466425T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    В мене не взяли цю консент форм при подачі. Сказали, що вона мені знадобиться коли буду забирать 🤷🏼‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vegan
    wrote on last edited by
    Доручення завіряти непотрібно. Його має писати і підписувати чоловік, але якщо він, наприклад, в Україні, то... це неправильно, але можна все зробити самостійно. Крім вас двох навряд чи хтось про це буде знати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Vegan
    wrote on last edited by
    При подачі паспортів у консент форм його паспорту треба було вписати вас, як особу, яка буде отримувати його паспорт. Якщо цього не зробили, то це погано. Люди їдуть із дорученнями від руки написаними, але знову ж таки ті люди вписані у консент форм при здачі паспорту. Якщо зовсім капець і чоловік ну ніяк не може приїхати, то візьміть із собою копію його паспорту (сподіваюсь, зробили перез здачею), доручення від чоловіка, плюс копія вашого паспорту, плюс у вас сімейна заявка... Ви дружина і чоловік, може і віддадуть. Доручення пишуть у довільній формі, типу я (ім'я, прізвище чоловіка) доручаю забрати моїй дружині (ім'я, прізвище ваше) мій паспорт із візового центру Канади у Відні (якщо у Відні), дата, підпис. Дублюєте англійською. Деякі люди писали у Фейсбук, що так робили і паспорти їм віддавали. Але, звичайно, краще, якщо ви вписані у консент форм при подачі паспорту, тоді тільки копія вашого паспорту потрібна. Пройдіться пошуком по фейсбук групі cuaet Канада, там це питання кілька раз піднімали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    куда обращаться в красный крест в канаде
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    Від трьох днів до шести тижнів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    доброго дня скажіть, будь ласка, скільки часу (орієнтовно) очікувати на вклейку візи у Варшаві? дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t953306964T Offline
    t953306964T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    Добрый вечер всем! Подскажите пожалуйста кто подавался по программе CUAET после того как отдали паспорта на вклейку виз спустя 3 недели получили письмо indemnity. Как понять что можно ехать за паспортами в визовый центр? Заранее спасибо 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t555268076T Offline
    t555268076T Offline
    Solomiia Melen
    wrote on last edited by
    Доброго здоров‘я! Хто з Львівської області і планує летіти у Ванкувер з нового року. Якщо можете привезти з собою мого кота, взамін оплачу квиток до Ванкувера і навіть більше. Як є хтось такий, напишіть мені.🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t1028008572T Offline
    t1028008572T Offline
    Mariia Novoseltseva
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора! Може в когось була така ситуація: в мене немає дозволу на виїзд дитини від батька, бо я не знаю де він зараз знаходиться, він навіть до суду про справу о розлученні не приходив. Мені сьогодні прийшов запит на цей дозвіл, хоча я заповнювала кризову форму, що не знаю його місце знаходження.
    1 Reply Last reply
    0
  • t694466425T Offline
    t694466425T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Скажіть, щоб забрати паспорт свого чоловіка що треба з собою мати для візового центру? Consent form? Що ще?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykyta
    wrote on last edited by
    Добрий день.. підкажіть будь ласка як подати паспорт на вклейку візи у Відні? Чи треба записуватись, чи можна просто приїхати та здати їм документи(або кинути конверт у скриньку в візовому центрі)? Або тільки відправляти поштою( та на яку адресу відправляти)? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5408231538T Offline
    t5408231538T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Сдается меблированная комната в доме в прекрасном районе ,в 10 минутах от метро Davisville,желательно для одного молодого человека .Можно на долгий и короткий срок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t432946508T Offline
    t432946508T Offline
    Ruslan Marinchuk
    wrote on last edited by
    Дякую,більше нічого не залишається,наробив копії думав що буде достатньо як вдома,але як виявилося що ні...
    1 Reply Last reply
    0
  • t457593039T Offline
    t457593039T Offline
    Artemka Akselenko
    wrote on last edited by
    Терпіння вам.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.