UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Мені дали тільки на три роки
-
У Відень можна особисто відвезти?
-
Цікавить Чехія!Дякую
-
У Відні вклеюють за тиждень, так було в нас, так було у всіх знайомих, які подавали на вклейку у Відні.
-
З приводу Відня я вже писала тут. В середу туди особисто їздила подавати паспорти. Запитала чи можна вкласти в конверт до наших паспортів дитячі без запрошення , мені тикнули на стіну і сказали читати. Там написано, що без запрошення не беруть ніяких паспортів
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, ті , хто летіли з Варшави і мали візи дітей, вклеєні у свій паспорт, чи пропускають митники з таким документом? Десь у групах читала, що якісь проблеми виникають у аеропорті. Дякую за відповідь.
-
Там жива черга. Якщо володієте хоч трохи англійською, то зможете отримати консультацію у працівника на першому поверсі. Ми з дружиною йому описали нашу ситуацію і він сказав, щоб подавали паспорти разом, дитячий без паспорт реквесту, у одному конверті. Він навіть все перевірив, сам заклеїв конверт, показав рукою на скриньку і побажав good day! Не забудьте зробити копії паспортів, вони знадобляться, щоб забирати потім оригінали.