UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В чаті мова українська 💙💛)
-
Подскажите пожалуйста советом: Возможно ли открытие визы для несовершеннолетнего украинца, которому 15 лет и который планирует туда лететь в канадскую семью и учиться?📜🙏
-
У кожного візового центру свої вимоги. Переконайтеся, що обраний вами приймає такі паспорти
-
Будьласка
-
Дякую дуже Всім миру та добра
-
ви отримали візу це ваш дозвіл, а стільки їх у вас і куди ви з візою чи вирізами їздити вже нікого не цікавить
-
Ні насправді це ніяким чином ні на що не впливає
-
А з Польщею не буде питань?))) Перепрошую, що задаю такі питання, але ж хочеться бути освідомленою)))
-
Візу у вас вже є хоч кожен день катайтесь туди сюди )
-
а яка різниця )
-
А якщо це буде близько 20-30 діб?
-
Ні не буде
-
Вітаю усіх. Можливо, хтось має інформацію: у мене віза вже вклеєна в паспорт, але хочу в грудні з'їздити в Україну на пару тижнів, а тоді вже вилітати до Канади. Чи не буде вважатися порушенням якась з цих моїх дій? Буду вдячна за інформацію.
-
Дякую
-
Пишите адрес где сейчас живёте
-
🆘🆘🆘🆘Здравствуйте)подскажите, а здесь писать первый выезд где я была более чем на 6 мес или вообще первый выезд ( первый раз 3 мес, второй раз больше года, третий на 3 месяца ,или то что сейчас заехала на больше года)?
-
Поздравляю) ещё двум ребятам которые вчера ездили в Варшаву искать свои паспорта,сегодня тоже пришла четвертая смс...
-
Я ready for collection пришел сегодня)
-
Підкажіть будь ласка де цю згоду взяти?
-
Доброго дня🙏підкажіть будь ласка чи можна документи на здачу принести усіх разом якщо в батьків запросили а в дітей неповнолітніх ще не запросили? Дякую дуже..не можемо ніяк зрозуміти, уряд Канади каже одне а в офісі візи іньше
21 Jan 2023, 07:36
12 minutes ago