UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ми на дітей вже 3 місяць чекаємо(
-
Підкажіть, на дітей реально дочекатися зараз візу? Батькам вже вклеїли, дітям місяць відповіді немає. Поділіться хто скільки чекав. І чи дійсно приходить окремий лист на одобрення відправки паспорту для дітей?
-
Всіх вітаю підкажіть якщо хтось знає, спочатку коли заповнювали анкету на сайті початкову там де про вас вся інформація і вже відправили, отримали запрошення на біометрію але зробили помилку, у мого брата немає закордонника, і він повинен був вибрати інші параметри, щоб отримати SJTD , чи можна це якось переробити чи написати їм форму якусь ? Або можна створити новий акаунт з його даними але в виправленому вигляді чи не пропустить візовий центр ?
-
Обміняю свої юздт на ваші готівку cad Або передам грн в Укр ( готіка або ка картку ) В Торонто або Виннипег
-
Дві неділі назад привозили в Берлін все добре перевірили забрали на слідуючий день прийшов лист з трек номерами
-
Якщо з батьків хтось або тесть теща інвалід і має посвідчення 1-2група безпроблем чоловіка випустять
-
Як лист прийде просто приїхати за ним
-
Привіт так можна, ми самостійно здавали нам сказали написати на запрошеннях на вклейку "забиратиму особисто" на слідуючий день прийшов трек номер чекаємо третю неділю
-
Коли прийде лист, що паспорт вже можна забрати. Їдете і забираєте особисто. Там може бути черга, але все швидко. Якщо забираєте свій паспорт або дитини, то потрібно мати копії цих паспортів (на них вам скажуть поставити дату і підпис і заберуть). І все
-
Благодарю !
-
Доброго вечора Підкажіть, будь ласка, скільки орінтовно ви чекали на код для трекінгу від візового центру після відсилки паспорту?
-
Спасибо!
-
Спасибо) я рада, что блог полезный для вас☺️ а не подскажете адрес, куда отправляли и нудно ли обратную доставку оплачивать, буду очень признательна за информацию🙂