UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо здавав біометрію в одній країні. Після запиту на вклейку модно відправити в будь яку ? І можливо хтось відправляв з Бельгії в Німеччину. Скільки часу очікували вклейку ?
-
Хто самостійно забирав паспорти у Парижі-потрібно запи чи жива черга?
-
Якщо у вас віза Воркер та попередньо погоджений ворк перміт - то дадуть ворк перміт по приїзду. Якщо Візитор і без попереднього погодження ворк перміт (POE - Introduction Letter) - точної інформації, на жаль, поки ніде немає.
-
Це виходить, що навіть після 31-го дадуть перміт??? Сподіваюсь, що це правда.
-
У нас у групі ми спілкуємося українською та англійською. З радістю вам допоможемо, чим зможемо
-
Подскажите если в визе указанно visitor . Ворк термит дадут ? Спасибо
-
На початку багато хто так робив і отримували SJTD (single journey travel document). Не знаю, чи практикують це зараз 🤷♀
-
Хочу з'ясувати власне чи хтось так робив
-
Так, через Істанбул.
-
записуйтесь через лист на пошту, завжди є місця
-
Ну в цьому місяці були місця, вже немає
-
На котрий місяць записували не підкажете?
-
А так взагалі можна?
-
Немає місць зараз
-
Підкажіть! На котре число записують на біометрію у Львові?
-
підкажіть будь ласка, якщо подаватись з внутрішнім паспортом (ID карта) - як обирати в анкеті? - паспорт чи інший проїзний документ?
-
Підкажіть будь ласка. Я оформлювала заявку на себе,чоловіка і дитину на одну і ту саму електронну пошту. Це помилка? Треба кожному окрема електронна пошта?
-
Так Та сама процедура… але це все час.. ворк перміт новий чекати місяць .. оформлення через ircc
-
І в анкетах все правильно, і переклад документів є. Скоріше за все, так довго не через помилку.
-
Ми чекаємо на візу сина вже 5 міс скоро буде. Нам з чоловіком погодили за 7 днів візи.
21 Jan 2023, 07:36
529/29681
33 minutes ago