UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якщо ви при здачі паспорта дитини у консент формі вказували, що ви будете отримувачем, то достатньо ваших ксерокопій паспорта. Але я брав і ксерокопії паспорта дитини із собою, і свідоцтво про нарождення, а також саму дитину. Дивились лише копії паспортів.
-
А ви ставили відмітку у анкеті, що хочете працювати? У аеропорту Канади, тому, першому, у який прибудете, говорите офіцеру, що ви прилетіли по cuaet і вам потрібен ворк перміт. Всім, у кого в паспорті є відмітка на візі cuaet, ворк перміт видають. У Канаді у консульстві України можна оформити новий паспорт. І наново поставити візу. Але деталей не пам'ятаю, треба шукати по чатам і фейсбук групам. Кілька людей вже писали, що робили це. Вони подавали нові заяви, але я не пам'ятаю процедури.
-
У Фейсбуці знайдіть групу Cuaet Канада, там у записах є реклама тих, хто возе паспорти на вклейку. І багато відгуків.
-
Що то за відплачений конверт? Зворотня доставка оплачується на банківський рахунок, ви вкладаєте чек про оплату; конверт для зворотньої доставки вони самі куплять.
-
Консент форм на ім'я дитини. Підпис одного з батьків. Отримувач один із батьків. Не забудьте зробити копії важливих сторінок паспортів, бо ви довгий час будете без них, можливо 1-1,5 місяці.
-
Подивіться повідомлення, яке знаходиться всього на п'ять повідомлень вище вашого запитання. Там розгорнута відповідь.
-
Привіт, підкажіть будь ласка. Відправляла нещодавно паспорт до іміграційного центру у Берліні на вклейку. Під час відправлення всередину поклала відплачений конверт для відправки назад. Тиждень тому прийшов лист що паспорт готовий і його відправлять того ж дня, якщо оплачено кур'єр. По трек номеру пише, що паспорт досі не відправлений назад. Чи можна з ними якось зв'язатися? Можливо є якісь контакти? Вже переживаю...
-
Доброго всім дня))) Підкажіть, будь-ласка, чи з'явилась наразі можливість відправити паспорт вклейку візи з України поштою. Бо в Інтернеті пишуть, що саме закордонний паспорт, наприклад, укрпоштою не відправляють. Можливо інформація вже не актуальна?
-
хто може допомогти щоб отримати візу на якому сайті треба зареєструватися та пройти реєстрацію
-
Доброго дня, шановні. Підкажіть будь ласка, віза в паспорті, отримала паспорт на початку жовтня, але досі нічого не прийшло на ворк перміт. Наскільки мені відомо лист якійсь повинен прийти. Коли він зазвичай приходить? Чи треба додатково якось відправляти запит на цей перміт? І ще такий момент, у батьків паспорти до вересня 23 року. Нажаль можливості новий паспорт зробити не має. Да і запит на паспорти вже прийшов. Скажіть будь ласка, чи можна вже по приїзду зробити в Канаді новий паспорт і знову подати аплікацію на візу? Може хтось має вже подібний досвід? Всім дякую🙏
-
Подскажите пожалуйста , пришло 2 письма на почту . Подтверждение биометрии и втрое что мы можем отдать паспорта на вклейку визы, я так понимаю . Есть ли какие то сроки для отправки паспортов ? А то мы только подали на загран ребенка , и ждать 1,5 месяца (
-
А можно ли одним курьером сразу несколько паспортов отправить? И оплата будет за каждый по отдельности или общая?