UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрый день! Если отправлять паспорт курьером на вклейку, нужно ли предварительно записываться в визовый центр?
-
Да, но записаться нереально(
-
Тоже интересно. Если можно ссылку на сайт
-
Привіт) сталася така ситуація, що будемо паспорт відправляти завтра в Лондон, але квиток до Канади вже на 8 грудня. Купили квиток ще у вересні, але по приїзду до Англії загубився паспорт, лише зараз знайшовся. Чи можна якось пришвидшити вклейку, щоб встигнути на літак?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто уже подавал документы на вклеивание визы по программе CUAET через курьерскую доставку, какую почту в Польше можно использовать чтоб отправить и какие документы нужно подавать?
-
Дякую велике
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, на ворк перміт приходить якійсь лист? Чи щось таке?
-
Інструкція з групи Фейсбук Cuaet Канада: 📌Відправляти потрібно через Poczta Polska. На пошті сказати, що хочете відправити через Pocztex. В конверт потрібно вложити: ✅ Паспорт ✅ 2 листа (біометрія + запит на паспорт) ✅ Consert form (потрібно роздрукувати і заповнити) ✅ Чек про проплату 125 zl Реквізити для оплати (можна заплатити прямо на пошті): 📍Bank account name: VFS Global Poland Sp. z o.o., ul. Chłodna 51, 00-867 Warszawa 📍Bank name: Bank Handlowy w Warszawie S.A., ul. Senatorska 16, 00-923 Warszawa BIC/SWIFT Code: CITIPLPX IBAN Number: PL75103015080000000817777007 Tytul: Ваше прізвище та ім'я 📍КУДИ ВІДПРАВЛЯТИ: Canada Visa Application Centre Warsaw Trade Tower Chlodna str. 51, 22 flor 00-867 Warsaw Phone: +48 22 15300 42 e-mail: [email protected] Обов'язково вложити в конверт записку зі зворотньою адресою куди вам відправити паспорт. За вказаним номером телефону можна отримати консультацію англійською, польською та українською мовами. Лист про проходження біометрії, можливо, необов'язковий. Бажано уточнювати по телефону. Якщо будете забирати самі, то оплачувати зворотню доставку (125 злотих) непотрібно.
-
Дякую
-
Моє повідомлення у чаті від 11 листопада 22:03 (час Чехії). На 11 повідомлень вище за ваше запитання. Там є відповідь, як діяти у Польщі у вашій ситуації.
-
Польща
-
Доброго вечора всім ) Підскажіть, будь ласка, термін в 30 днів , щоб зробити біометрію, ще скасований? Тобто часу більше надають?
-
Доброго дня. Ми подавали документи у Варшаві, теж не було запрошення на дитину. У візовому центрі просто плрадили роздрукувати аплікацію, яку заповняли на дитину. І все. Дитячий паспорт теж прийняли
-
Доброго дня! Після біометріі прийшов запрос на відправку паспорта на включення візи. Запрошення тільки мені, дитині 7 років , ще нічого немає. Думаю відвезти обидва паспорта в Берлін. Поділіться досвідом , будь ласка , в Берлін можна самому віднести/забрати паспорти і як скоро у них проходить процесс вклеювання. І чи вклеять також дитині, чм потрібно буде чекати на неї окремо запрошення. Дякую.