UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Відмотайте чат на 2-3 дні назад і прочитайте усі повідомлення з того часу і до сьогодні. Будете мати розгорнуту відповідь на ваше питання.
-
Відправити поштою, для цього запис не потрібен. Або записатись у інший візовий центр, де місця є. Або поїхати у Відень - там запис непотрібен.
-
Не можливо, а обов'язково! Бо будете без паспорту від одного до декількох тижнів. І не забудьте сторінку із візою тимчасового захисту.
-
Тобто я можу не з’явитися на біометрію в зазначену дату , а потім записатися на неї знаю по змозі?
-
Підкажіть, як що сталось так що я не зможу на біометрію потрапити, чи зможу я подати на візу пізніше документи знову?
-
Тоже интересно
-
Всім доброго вечора. Виникло наступне питання. Прийшов лист про відправку паспорта на вклейку. Зараз я знаходжусь в Нідерландах. І через те, що невідомо скільки будуть вклеювати візу, а так як я за кордоном і посвідчення моєї особистості є саме закордонний паспорт, то як в цьому випадку бути. Можливо треба копії зробити.
-
Нет
-
Доброго дня підскажіть, хтось відвозив паспорт на вклейку у Відень
-
Что за интрига?)
-
привет, дамы и господа, у меня есть кое-что отличное для вас, если вы заинтересованы, напишите мне сейчас