UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
🎯🎯Дата на с сдачу Бiометрії Львів через пошту!!! Поделитесь своим опытом, сколько дней ждали, и еа какое число назначили био ? Спасибо .
-
Доброго дня, шановні! Не думала, що опинимось в такій ситуації, але в нас дилема. Ми в вересні здали біометрію в Відні. Ці тижні очікування і постійного перебуванні в підвішеному стані дуже виснажували. Я на удачу написала людині, яка могла би стати спонсором в Штатах, він погодився і вчора ввечері нам прийшло підтвердження , що ми можемо летіти в США. А сьогодні прийшов запит на паспорт для візи СUAET Скажіть будь ласка де зараз максимально швидко клеють візи і приймають дитячі паспорти разом з дорослими, навіть якщо на їхні паспорти запит не прийшов? П.С. може в когось є досвід проживання в Штатах і в Канаді, будь ласка поділіться що сподобалося, а що ні Всім хорошого настрою. Херсон - це Україна Слава ЗСУ!
-
Подскажите пожалуйста кто просрочил отправку паспорта, что делать, заново заполнять анкету?
-
Хто скільки днів чекав на запиз через пошту на біометр. Львів ??
-
Дозволу на вивіз дітей
-
Я вкладала завірений у нотаріуса дозвіл і перекладений.
-
Я здала відбитки 2 листопада, сьогодні отримала запит на відправку паспорту
-
А сам розгляд вiзи там скільки часу займає ?
-
Молдова
-
Скажите, пожалуйста, кто-то продавался на foil less в Лондоне? Сколько ждали ответа?
-
Хто записувався на биометр через пошту. Прийшла відповідь з датою ? Чи можно чекати донезтями ?
-
В Якiй країні бистріше за все записатися на біометрію ?
-
Доброго дня. Розкажіть будь ласка які дії піся запиту на паспорт. Що треба роздрукувати і як відправляти. Дякую
-
І на пошту і в кабінеті