UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
По факту вклейки понад 5000 паспортів можу точно сказати, що на сьогоднішній день візові центри дуже лояльно ставляться до прострочки 30 днів для вклейки. Нещодавно подавали травневий запит, все ок :)
-
Спасибо, буду ожидать
-
Залежить від конкретного візового центру, ми возимо паспорти з України в Європу та повертаємо назад. Звертайтеся, розповім 066 093 04 35
-
К вам обратятся в дальнейшем родители моего друга с Одессы , благодарю
-
Да, полный комплекс всех услуг, связанных с получением канадской визы 066 093 04 35
-
Дякую 🙏
-
Без записи
-
Я ездила в Бухарест , отдала паспорт и приглашение, и форму согласия на обработку ПД . Подтверждение биометрии сказали что не нужно .
-
Добрий день! Отримала запрошення на подачу паспорту для вклейки. Підкажіть: мені треба так само як на здачу біометрії записуватися у візовий центр чи просто приїхати до них і віддати паспорт разом з листом про запрошення на вклейку?
-
А помогаете заполнить анкету и подать на биометрию?
-
Да, в обе стороны. Находимся в Черновцах. Клиенты передают нам документы Новой Почтой
-
Через вас можно допустим с Одессе отправить на вклейку? И вы доставляете в консульство и обратно?
-
Я вчора хотіла дізнатись у нього факти що відмінили термін, ну так відповіді не дочекалася.
-
на сайте vfs есть вся информация
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто-то записывался на биометрию во Львове по электронному письму? На какой адрес писали?
-
При правильной подаче документов в правильный визовый центр - да. Мы принимаем такие паспорта в работу, следующая отправка в пятницу. Звоните, проконсультирую именно по вашей ситуации 066 093 04 35
-
Если отправить паспорта детей или привезти лично - поставят визу? (Биометрия не приходила)
-
Не дуже дешевше. Подивіться на канадському сайті, де в Україні є клініки, котрі можете відвідати. Вони є, але не всі. Рентген та направлення на кров від сімейного можна дійсно зробити безкоштовно. ...Але в самій клініці.. за їх 'роботу' та внесення до бази, потрібно платити ті ж 150+ доларів....
-
А вы уже в канаде?
-
Подовжіть дію паспорта. Або паралельно з анкетою робіть паспорт дитині.
21 Jan 2023, 07:36
Post 5772 of 27123
about 2 hours ago