UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
SOS. Намагаюся підтвердити апоінтмент на біометрію, а воно вибиває оце. Це норм, чи ні?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, де зараз найшвидше можна вклеїти визу? Де не дуже великі черги?
-
Дивіться тип візи. V чи W. Залежись від типу є умови по терміну скільки можна залишатися у країні (за звичайних умов, поза дією програми)
-
Щодо анулювання віз - не повинно. Але майте на увазі що віза то є підставою для в’їзду в країну, але остаточне рішення за офіцером на кордоні. Як буде у 26 році не знає на сьогодні ніхто.
-
Вся інформація на офіційному сайти. Поки програма до 31 березня 2023. Все інше спекуляція
-
Всім привіт Є питання стосовно ворк перміту На сайті CUAET написано, що отримати можна лише до 31 березня, підкажіть будь ласка чи так і є? Або може є інфа, чи будуть подовжувати дозвіл на отримання ворк перміту за програмою ?
-
На сайте иммиграции
-
Усім доброго дня, чи може хтось знає теллеграм групу Ванкуверу(або вотсап)? Чи то може хтось з УКРАЇНЦІВ перебуває у Ванкувері чи поблизу. Шукаю компанію в гори до Whistler during 10-19Feb на 3-4дні. Regards Artem
-
На 10 років - візитор віза. На 3 роки - робоча.
-
Чекайте,тобто всі візи CUAT туристичні?
-
Молимось на краще.
-
Візи не анулюють. Але чи видаватимуть ворк перміт на базі туристичної візи через 3 роки - ніхто не знає
-
10 робочих днів. Самі привозили, самі забирали
-
Будемо чекати відповіді.
-
Цікаво просто,якщо вона в березні закінчуєтся, то чи не означає це,що візи тих, хто не в Канаді анулюють?
-
На жаль не знаю. Хоча сама хотіла б знати
-
Ну сама програма зараз до кінця березня 2023, тобто я думаю ближче до того буде зрозуміло, чи будуть якісь поправки, продовження програми і так далі
-
Я вас почув, дякую. Можливо ви знаєте коли це рішення плануєтся вирішити чи ні? Щоб я зміг сам відстежити.
-
Зараз вам ніхто цього не скаже, адже це буде залежати від того, яке рішення прийме уряд Канади.
-
Дякую,хотів би уточнити,я зможу з нею прожити 3 роки,чи ні?
21 Jan 2023, 07:36
590/27727
39 minutes ago