UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ми коли здавали, то в нас глянули паспорти, був роздрукований лист с записом на біометрію від vfs, лист запрошення до біометрії IRCC, та заповнені форми, але форми нам сказали що не треба, тільки апойтмент на біометрію перший лист. Ми приїхали на назначений час, але все одно нас впихнули у живу чергу… приїдьте раніше і одразу покажіть свої доки чоловіку на вулиці, він періодично виходить і корегує людей у чергу на вулиці. У нас було так. [Берлін]
-
Доброго всім дня Підкажіть будь ласка, їду здавати біометрію до Берліна, мені на пошту прийшов лист підтвердження ( 1 сторінка ) та concert form. Коли я буду їхати мені потрібно взяти із собою свій закордонний паспорт, лист підтвердження та заповнену concert form? Чи якісь ще потрібно документи ? Дякую
-
Буду вдячна, можливо в когось є правила дорожнього руху Альберти українською мовою не комп'ютерний переклад, бо від нього очі кровоточать:)
-
Ребята если кому-то нужно записаться во Львове на биометрию то пишите сразу им на почту, я так записала мужа на вторую половину ноября
-
оо понял спасибо за инфу
-
я думал они вообще закрыты
-
в Украине работают посольства?
-
извиняюсь за неординарный вопрос, но когда Вы порветесь, я уже минут 5 втыкаю на аватарку
-
я в Ирландии подавал, месяца три назад, может действительно что-то поменялось💁🏿