UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрый день! Подскажите, нужно ли отправлять это письмо с паспортом на вклейку?
-
Отримала візу 23.08. На вклейку принесла 24.10. Ніхто не слова, все вклеїли у Відні
-
Нічого не перекладала. Якщо візовому центру знадобиться якась додаткова інформація, вони надішлють вам запит
-
Чекали 4 місяці на візу, вже і не сподівались отримати. Сьогодні зайшла перевірити про всяк випадок і виявилось, що запит на паспорт прийшов ще 18 жовтня 🤦 В 30ти-денний срок вже точно вкластись не можливо, бо людина зараз знаходиться в Україні. Порадьте, будь ласка, що робити в такій ситуації? Можливо написати у кризисну форму чи є якісь телефони гарячої лінії, чи можуть допомогти у цьому питанні у візовому центрі у Львові? Або можливо хтось надсилав паспорти на вклейку після 30 днів останнім часом, відгукніться, будь ласка 🙏
-
Я тільки додавав біомертрію та паспорт в якому були відмітки візи.
-
Мій в Берліні
-
Добрий день ! Підскажіть будь ласка, на дитину прийшло повідомлення що заявка схвалена ,ніяких листів нічого немає. Було в когось таке,що робили ? Я ось думаю мій паспорт ще в візовому на вклейці, може бути таке що сразу і його візу вклеять ( у дитини немає паспорта,тілько фото в моєму )
-
Добрий день. Хтось вклеював візу у Варшаві? Як це відбувається? Черга жива? І як тоді забрати паспорт? Приходе повідомлення? Буду вдячна за відповідь
-
Теперь ясно
-
Так это не одно и тоже ?!
-
Сейчас 7 ноября ))
-
У меня было назначено на 29 июня
-
Так отменили или нет ?)
-
Ок, я тебя запомнил ))