UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Мій в Берліні
-
Добрий день ! Підскажіть будь ласка, на дитину прийшло повідомлення що заявка схвалена ,ніяких листів нічого немає. Було в когось таке,що робили ? Я ось думаю мій паспорт ще в візовому на вклейці, може бути таке що сразу і його візу вклеять ( у дитини немає паспорта,тілько фото в моєму )
-
Добрий день. Хтось вклеював візу у Варшаві? Як це відбувається? Черга жива? І як тоді забрати паспорт? Приходе повідомлення? Буду вдячна за відповідь
-
Теперь ясно
-
Так это не одно и тоже ?!
-
Сейчас 7 ноября ))
-
У меня было назначено на 29 июня
-
Так отменили или нет ?)
-
Ок, я тебя запомнил ))
-
Тру?)
-
Добрый! Такой вопрос, если я в марте еще подал заявление на получение визы, для сдачи биометрии есть какой-то срок или я сейчас все еще могу зарегестрироваться на сдачу биометрии и поехать ее сдать ?
-
Дівчатка , привіт ❤️ Запис вже відкритий 🤩До кінця листопада діє знижка 20% на перший візит та навчання 🫶🏻 Наявність дат/часу - уточнюйте ❣️ - нарощування вій - ламінування вій - Оформлення брів - ламінування брів 📍Edmonton , West www.instagram.com/your_lashhes
-
Так, ми переїхали, але зовсім нещодавно. Залежить куди ви збираєтесь. Ми приїхали до Калгарі. Місто подобається дуже. Але тут зараз градуси такі, що страшно )) Усі доки зробили швидко на відміну від Німеччини. Зараз вже готові до пошуку роботи. Треба ще красиво скласти резюме і починаю пошуки