UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
дякую за інфу
-
Вже знайшла 😊
-
Дуже дякую за інформацію. 🙏 А кризову форму де можна знайти?
-
Доброго дня. В нас така сама історія із паспортом дитини, але батьки вже вклеїли візи, а по дитині досі немає запиту. В візовому центрі нам порадили зробити новий паспорт, але треба повідомити через кризову форму, що паспорт в анкеті більше не є актуальним. Коли зробите новий, також через кризову форму повідомляєте і просите оновити дані в анкеті+додаєте фото нового паспорта, а також в своїй анкеті додатково підгружаєте фото нового паспорта. Мають змінити, а потім чекати запит на вклейку, або спробувати подати дитячій паспорт разом із батьками, але тут лотерея, іноді дитячий паспорт повертається пустий якщо не було запиту, тоді все ж таки дочекатись і подати окремо
-
Доброго дня. Можливо хтось може порадити. Подали анкети, чекаєм біометрію. Але дитячий паспорт закінчується в 2023, думаєм зараз зробити новий. Чи можна потім на вклейку відправити новий паспорт, або якось змінити в анкеті дані паспорта (як це правильно зробити)? Буду вдячна за інформацію.
-
Кому цікаво - нарешті прийшли запити на вклейку візи для дітей. З червня чекали, я отримала запит свій ще в серпні. А дітям вчора ось прийшли.
-
Дякую
-
4-5часов
-
Да мы так отправляли
-
Доброго ранку, я подала заявку у травні, біометрію сдала на початку червня, а запит на відправку паспорта отримала в вересні 🤷 Чекайте, все буде добре 😉 У всіх ця процедура триває по-різному і я не знаю від чого це залежить...
-
І ви не отримали ворк перміт?
-
Ми вже в Канаді ,але віза закінчиться в серпні .
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
до двох-трьох тижнів
-
у нього вже є віза, тому просто отримаєте ворк перміт в першому канадському аеропорту після прильоту
-
Доброго вечора .У мого чоловіка закінчується віза в серпні наступного року ( візу дали до закінчення паспорту ,вийшло 11 місяців ). Йому тепер потрібно спочатку подаватись на візотор візу чи на ворк перміт? І як це правильно зробити?Дякую
-
Доброго вечора! Скільки займає в середньому часу вклейка візи в Варшаві? Дякую за відповідь
-
Добрый день,кто выезжал с внутренним паспортом(без загран),были ли проблемы в аэропорту и по приезду в Канаду?будем лететь с Парижа
-
Vfs
-
Це зовсім недовго
21 Jan 2023, 07:36
6106/27959
28 minutes ago