UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А в якому вигляді Ви надавали дозвіл батька?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, чи потрібен дозвіл батька на виїзд дитини до Канади (розлучені, він в Україні), коли дитина вже в Польщі?
-
Не друкуйте
-
Ви спочатку прочитайте бланк, а потім відповідайте, бо так можна дезінформувати людей
-
Це доручення, якщо буде хтось інший забирати паспорт. Вказується прізвище, ім'я особи, ким вона вам приходиться
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, могу ли я с мужем подать на биометрию в разных странах? (я украинка, муж - имеет другое гражданство). Спасибо за ответ!)
-
А как его продлить? Уже в Канаде? Ведь виза уже будет проставлена и ворк пермит дадут в аеропорту. Раньше его продлить нельзя, пока не закончился, на сколько я понимаю.. Или вы имели в виду сделать новый паспорт уже в Канаде и с ним продлят заканчивающийся через год ворк пермит?..
-
действие паспорта можно продлять ))) продлите и все будет нормально
-
Скажіть, будь ласка, якщо паспопт дійсний до квітня 2024 року, візу вклеять відповідно до 2024? Тоді в аеропорту дадуть воркперміт до квітня 2024, а не на 3 роки? Виходить, в Канаді можна буде лишатися до цієї дати, коли ворк перміт діє? Чи все ж таки дадуть в аеропорту на 3 роки перміт, не залежно від терміну дії візи?
-
В июле.
-
Давно это было?
-
Я отправляла, ждала 2 недели. Платила вроде бы 12€ за паспорт.