UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
10-20 дней.
-
а скільки доставка може зайняти, не знаєте?
-
Доброго дня Є такі хто змінив work permit після мед огляду ?
-
Укрпочта
-
Всім привіт. Чи хтось знає якісь доставки з України (конкретно зі Львова) в Канаду, де можна перевозити ноутбук? Meest не дозволяє
-
не можу сказати, чув що в Дюсельдорфі брали
-
Если в данный момент кто-то сомневается где сдавать биометрию в Дюссельдорфе или в Берлине. Рассказываю свою ситуацию: Сдавали в Дюссельдорфе 13 сентября, так как были ближе окошки биометрии. До сих пор ничего. Сдавала свекровь в Берлине 20 октября, 26 октября пришёл паспорт реквест.
-
Можна зняти. Є відео ось на ютубі як це зробити: www.youtube.com/watch?v=JIPaK6krhBk&ab_channel=IrynaMatsiukImmigrationConsulting
-
Была так же, нужно тогда перенести визит, если не получается( у меня не получалось). Я писала в поддержку и общалась с ними, чтоб выслали приглашение на биометрию. Общалась с поддержкой около недели и в итоги записали.
-
А в інших країнах?
-
Нет,в Праге нет визового центра
-
Доброго вечора всім) В мене виникла проблема , я був записаний на одну дату на біометрію але тоді не зміг піти і не скасував , а тепер не можу записатись на наступну дату , пише що я не можу записатись через те що не закінчив свій минулий візит Дякую
-
Подскажите в Праге можно вклеить визу?
-
Чи були у вас обмеження по роботі і чи зняли їх,? гарно дякую.
-
Дякую за інфо
-
Це нормально що мені вже прийшов запит на біометрію, а чоловіку тільки повідомлення про form submission? Пройшло більше доби з моменту подання заявки Чи може бути таке що його заявку перевіряють через те що він юув в Канаді в 2008?
-
так
-
Тобто якщо мені прийшов запит на паспорт, а дитині ні, то можна спробувати у Варшаві подати обидва паспорти?
-
у Відні і Варшаві беруть
-
Ви вже далеко не перша людина, якій відмовили у Бухаресті. Схоже, там дійсно "без варіантів". Навідміну від тих же Відня та Дюсельдорфу.
21 Jan 2023, 07:36
6308/27887
13 minutes ago