UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго всім дня. Питання. Дія паспорту дитини закінчується в середині 2023 року. Як краще, зробити новий зараз і написати в кризову про це, або в клеювати візу в той що є паспорт? Запит на паспорт прийшов дитині 1.11. Біометрію здали батьки 1.11
-
Підскажіть чи завтра в четвер візовий в Варшаві за адресою Chłodna 51 приймає для отримання паспорта з візою,бо десь писали що в них ремонт
-
трохи вище пояснила, я вчора неправильно трошки написала(( ще раз вибачаюсь та додатково пояснюю
-
вибачте!!! запрошення не на вклейку!! а на біометрію, записувались на здачу у Львові через імейл й записали лише на 01.12
-
Менше доби
-
А як вам реквест на паспорт прийшов, якщо біометрія не здана?
-
Як пощастить. Є люди які чекають цей реквест місяцями, а комусь за тиждень-два приходить
-
Скільки часу минуло?
-
Дякую
-
Якщо анкета ще не відіслана, то можете її відреагувати в особистому кабінеті. Якщо відіслана - вносьте корективи через кризову форму
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, на мою анкету вже прийшло три листи - submission confirmation, client application summary, biometric collection letter А на заявку чоловіка тільки submission confirmation Це нормально? Решта йому пізніше прийде?
-
Добрий день. Ми створювали анкету, ще не подавались на біометрію. Але з‘явились нові дані, які потрібно внести. Чи можна змінити анкету та внести ці дані?з
-
Орієнтовно коли ви це робили? Бо я з 16 вересня чекаю хоч якусь відповідь після подачі🤦♀️
-
Я вклеїла візу на 10 років, заїхавши по одноразовій. Ділюсь, кому цікаво інфою. Подача на CUAET з середини Канади, якщо ви вїхали по foil less безкоштовна. Розкажу лайфхак. Там, де потрібно підвантажити чек - пишете лист «Згідно програми CUAET збори відміняються» і підвантажуєте цей лист. Час оформлення в мене зайняв разом з відправкою паспорту та вклейкою 3 тижні.
-
Вітаю! Відправляли свої паспорти з дитячим( у малого немає запрошення на вклейку) вже отримали всі паспорти з візами
-
Здравствуйте! Подскажите, через сколько после письма о подтверждении биометрии приходит паспорт реквест? Это как то связано между собой?
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста может быть кто сталкивался у нас с супругой есть визы а детям нет и писали в кризисную форму и тишина как быть . Спасибо!
-
На що запрошення?
-
добрий вечір, шукала інфу вище, але не знайшла, якщо є запрошення на вклейку до 16.11, але записали на біометрію лише на 01.12, що можна зробити? кризис форму? якщо так, то як саме її заповнювати (чи що саме потрібно з нею зробити)
-
Підозрюю, що в‘їхати можна, але дозвіл на роботу вам не дадуть
21 Jan 2023, 07:36
6371/28221
19 minutes ago