UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якщо не оплачували зворотню доставку, то буде вас чекати у візовому.
-
В Торонто точно допомагає, про інші міста не знаю
-
А трек номер коли прийшов?
-
Поштою, 5.09
-
А туди відправляли поштою чи подавали особисто? Якщо поштою, то коли відправляли туди?
-
Підкажіть будь ласка, хто на днях отримав трекінг номер, після відправки на вклейку до Варшави поштою? Коли відправляли?
-
Наскільки мені відомо, тільки по пошті і назад кур’єром, треба разом з паспортами чек про оплату курєрських послуг надіслати. Ми так робили. Ви де наразі знаходитеся?
-
все залежить як швидко дадуть візу (одобрення анкети на візу чи одобрення самої візи?) та на скільки її дадуть. Так, зараз здебільшого на 3 роки, та все частіше зустрічаються випадки, де новий паспорт, а дали візу на півроку. Ось тут потріюно встигнути в ці півроку доїхати.
-
Добрый день, есть ли у кого-то форма Consent Form для вклейки визы. Заранее спасибо.
-
Пожалуйста скиньте номер поддержки посольства
-
Скажіть будь ласка, якщо вчора прийшло повідомлення про те що паспорт вже з візою повернувся у візовий центр на Хлодну, я можу забрати його наступної суботи? Скільки вони його зберігають?
-
Добрый вечер,подскажите пожалуйста,сколько есть времени с момента подачи(одобрения)по этой программе для вылета в Канаду.Т.Е.если мы сейчас получили розрешение нам нужно сразу в путь или есть рамки,спасибо
-
Доброго дня, Червоний Хрест у Канаді допомагає всім українцям з безкоштовним житлом на перший час? І куди потрібно звертатися з цього питання, дякую
-
дякую
-
Ворк перміт тільки в аеропорту
-
Я замовляла. Отримали вони його 24.10, назад відправили вже 27.10. Я сплачувала міжнародну зворотню доставку, на сайті є вона. Кур'єра ще чекаю з моїм паспортом
-
друзі, якщо ворк перміт на пошту не приходив, але візу отримали, ворк перміт в аеропорту отримаємо?
-
Доброго дня! Хто відправляв паспорт на вклеювання візи в Римі останнім часом? Як швидко повертають паспорт? І чи можна замовити курєрську доставку в іншу країну?
-
Тільки певно краще "в прикріпленнях", бо "закрепи" то калька, яка насправді значить "запор")
-
Це ще нормально, багато людей очікують по декілька місяців
21 Jan 2023, 07:36
6574/27902
about an hour ago