UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Тоді можливий вихід - попросити Foil-less visa, а в Канаді вклеїти її в паспорт - мій знайомий так і робив
-
Терміну в 30 днів зараз немає. Проте за один день зробити не можна. Можливі рішення: 1. залишатися в країні, де здали паспорт 2. подорожувати далі без паспорту - якщо тільки по Шенгену, то може вдатися 3. зробити другий закордонний паспорт
-
-
Добрий вечір,скажіть будь ласка чи можна зі свого кабінету ircc,подати заявку для мами ,якщо я вже подав на себе?
-
Друзі у кого така сама проблема була? Не можу з жінкою податись на допомогу 3000$ видає помилку в UCI намбер, ввожу все правильно! Подзвонив на горячу лінію, назвав всі данні, сказали чекати тиждень. Це знову збій якийсь? Кто підскаже що робити, дякую!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, може хто стикався. В нас дитина народилася в Австрії. Подавалися з австрійським свідоцтвом про народження. Нам, батькам запит паспортів вже прийшов. Як бути, коли прийде запит на вклейку візи дитині? Чи можуть вклеїти комусь із батьків? Бо зараз отримати український закордонний паспорт дуже проблематично, строки від 6 місяців і до року... Черга забита аж до грудня і неактивна для подальшого запису...
-
Дякую
-
Через пів годинки хочаб
-
Потім можна ще 3 рази
-
Через скільки тоді спробувати ?
-
А потом