UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Можна вас перепитати щодо такої чіткої дати - липень 2023. Звідки інфа, першоджерело?
-
А яка імейл-адреса? Натисніть на неї, щоб відкрилася
-
Програма діє по липень 2023 На скріні - фейк, це не прислано з офійної пошти іміграційної служби Справді виглядає як розкачування «вбросу»
-
Якщо зараз такі листи виявляться правдою, то тисячі людей, як ужалені, кинуться купувати авіаквитки. Ну хулі, будь-яка шара рано чи пізно закінчується, треба це розуміти. Куй железо, не отходя от кассы
-
Я розумію, але я щойно отримав свій паспорт від VFS зараз, а через 1 годину надійшов цей електронний лист, чи може це правда?
-
Тобто якщо маю лист - запит надіслати паспорт дитини, то можу чекати поки прийде моя біометрія, і надіслати обидва паспорти разом?
-
Обов'язковий термін у 30 днів відмінили. Він зараз вказаний на сайті лише як рекомендований, а не обов'язковий
-
Хто знає куди звернутися, щоб подовжити термін здачі паспорта на вклейку візи?
-
Схоже на те, що якийсь хлоп просто створив фейк і закинув у цю групу для обмусолювання
-
Якщо це з цієї адреси, то це не фішінг LDNIMMIGRATION@international.gc.ca
-
Електронну пошту навіть полінувались підписати
-
Судячи з шрифту і плашки з кленовим листочком внизу - це комусь було не лінь створити поштовий домен Абсолютний фейк Не переходити за жодними посиланнями і видалити, кинути в спам
-
imho, це якась іпсошечка 💩
-
Мови спілкування в групі - українська та англійська
-
кто получил такое жестокое электронное письмо после получения обратно паспорта с визой!!??
-
Service Canada Centre загугліть, і там можете зробити
-
Так, працює
-
Всі можуть зайти на сайт Vfs?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, за якою адресою можна зробити sin в Міссісазі?
-
Так, всі копії є, дякую)
21 Jan 2023, 07:36
680/27843
14 minutes ago