UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрый день всем подскажите пожалуйста кто то в нью Йорке вклеивал визу cuaet где это делается подскажите пожалуйста
-
-
Таке часто буває , в наших клієнтів так було , сьогодні забрали готові візи , вам потрібно було ще раніше звернутись б туди .
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Сьогодні подзвонила на гарячу лінію ircc щоб дізнатись що з моєю візою. Бо чекаю уже 110 днів. Сказали що сьогодні мені одобрили візу і паспорт реквест. Але мені нічого не прийшло ні в акаунт ні на пошту. Чи знаєте ви, чому так? Дякую.
-
Так бывает. Это ей по ошибке по обоим паспортам пришло, там же вручную вводят. У нас тоже так было. Отслеживать на сайте vfs global. Но там обычно такая же информация, как и в письме.
-
Доброго вечора, подзвоніть у візовий центр. Я дзвонила в Варшаву
-
Ні,в Варшаву
-
В Відень подавали ?)😅
-
Оо,в мене так же саме повідомлення і 25 пришло😅 Хотіла також питати,чи вклеїна вже віза
-
Не дуже хочуть , так як в нас Тур агенство і ми часто подаємо та возимо паспорти вони будуть брати , до того відмовляли
-
Але на Варшаву потрібно записуватись і по часу довше відбувається
-
На Варшаву беруть зателефонуйте на інфо лінію , а ми домовились в Берліні там не хотіли брати
-
Доброго вечора , кому потрібно вклейку візи для дитини та немає узгодження , звертайтесь в нас тур агенство в Чернівцях , особисто возимо паспорти на вклейку , домовились за дитячі
-
Добрий вечір Підкажіть будь ласка діючий email візового посольства у Варшаві