UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка сайти з роботою у Канаді для українців? Можливо групи у фейсбук основні? Можливо чи ні заздалегідь домовитися за роботу чи більше шансів на місці вже?
-
А якщо дорослим вже вклеїли, а дітям досі нема підтвердження. Як можна відправити, щоб вклеїли?
-
Доброго вечора хтось може підсказати. Віддав паспорт на вклейку до Ірландського ВФС ще 4 вересня, і мені нічого не дали у центрі, и досі мені не прийшов трейкер чи будь яка інформация, але на IRCC прийшло нове повідомлення « вводное письмо POE-WP” То мені просто чекати? Хтось може знає?
-
Від дня здачі біометрії і до отримання паспорта з вклеєною візою пройшло 3 місяці. Варшава все поштою
-
Так
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, як краще зробити: поміняти євро в Європі на канадські дол, чи нормально буде і в Канаді? Чи просто хочаб в Європі поміняти євро на долари? Лечу в Ванкувер.
-
Доброго дня всім, скажіть, будь ласка, таке питання, якщо заявку подавали на маму і дитину 10 років, якій не потрібно здавати біометрію, і мамі вже прийшов запит на вклейку, для дитини в такому випадку нічого не потрібно чекати, просто відправляти два паспорти із запрошенням на маму? Чи для дитини також має бути щось? Дякую.
-
Кто может проконсультировать как вы приехали в Канаду как беженцы, как все прошло, как условия, куда обратились и другие вопросы ( у меня их много) кто не против пообщаться и поделится опытом напишете❤️