UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Це все на другій сторінці консент форм? Вірно? Перепитую, щоб точно все зробити
-
Вказувати адресу проживання. На яку кур'єр доставить паспорт
-
Привіт всім, терміново треба інформація, в консент форм вказувати укр адресу чи вже німецьку, якщо ми переїхали?
-
Добрий день,я знаю,що це вже багато разів обговорювали,але допоможіть будь ласка,чи правильно я зрозуміла процес подання паспорта на вклейку в Варшаві 1.Якщо паспорти подавати буде особисто моя мама,то вона може подати і мій,для цього не потрібно якогось окремого документа від мене, правильно? 2.В консент формі потрібно вказувати ім'я людини,що буде потім забирати паспорт,так?Це третя сторінка консент форми,верхня частина? 3.Для того,щоб людина могла потім забрати наші паспорти їй потрібні копії наших паспортів та довіреність, яка виглядає наступним чином (фото додам),все правильно?
-
Неправда. В'їхати треба до 31 березня 2023 року, щоб гарантовано отримати ворк перміт. Або до кінця дії візи (дивитесь свою візу), але після 31 березня існує вірогідність його не отримати, тоді будете простим туристом.
-
Дякую
-
Ми нічого не перекладали. Ні свідоцтво про шлюб, ні дипломи. Візи вже вклеєні.
-
Нікуди не вписувати. Чекайте запрошення на вклейку візи, воно прийде у кабінет ircc і на електронну пошту. Строк невідомий, люди чекають місяцями.
-
Зараз немає вільних дат на біометрію у Львові. Чи є у когось інформація хоч якась стосовно цього?