UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую, відпишу, знайома відправили в Дюсельдорф, помилково вклала і дитячі і дорослі, хоча на дитячі віз ще немає.
-
В Ліоні лише мій паспорт провтикали відіслати, то після декількох листів на пошту відправили на наступний день
-
Супер 🙌
-
29 вересня, сьогодні забрали з пошти
-
У анкеті на сайті досі висить в процесі.
-
Підскажіть коли ви відправляли ?
-
Дивно тоді, що нам вклеїли у Парижі Хоча відправляли через Ліон, може це зіграло роль
-
Так
-
Тут як повезе. Якщо пошукаєте по группі, то побачите що були позитивні випадки в Варшаві і Відні. І багато випадків дорослі повертались а дитячі Залишались в посольстві, губились і люди досі не можуть знайти. В Парижі нам відмовили, сказали чекайте запрошення на дітей .
-
Вклеять)
-
Я вчера свій відправила в Берлін, подивимось , велять сину чи ні. Його віза в моєму паспорті буде
-
Підкажіть, будь ласка, хтось відправляв дитячий паспорт без підтверждення на вклейку?
-
Всем привет! Кто в ближайшее время будет ехать из Украины в Канаду? Мне очень нужно передать небольшую посылку с лекарствами. Кто сможет помочь?? 🙏🙏🙏 Заранее благодарна ❤️❤️❤️
-
Кто знает что будет если не сдать медкомиссию в течении 90 дней после прилёта?
-
Отвозили лично, запись не нужно. Очереди почти нет. Вклеивают быстро.
-
Подскажите, у кого есть виза уже, сегодня забрала паспорт, а там виза с сентября этого года по сентябрь 2025, это разрешение на работу так утекает? Если въехать в Канаду спустя ещё пару месяцев уже меньше 3 лет там смогу работать?
-
Відвіз 15.10 без запису.
-
Що до дитини дзвонили. 3 тижні тому, сказали теж поставили у пріоритет. Поки що тиша. Мені здається вони всім так кажуть. Заявку прийнято в обробку 18.06.2022 на дитину. У мене вже віза вклеєна в паспорт.
-
Єдине, що тримала лише на три роки, бо змінили правила
-
Веземо паспорти на вклейку Канадської візи кожного тижня до Відня, з України, ціна 1800грн за паспорт, відправляємо новою поштою, кому потрібно звертайтеся Вайбер +380733067647 Олександр
21 Jan 2023, 07:36
7308/28125
5 minutes ago