UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вам краще всього написати в ircc, можливо вони погодяться вам видати довшу візу і просто попросять якісь документи які підтверджують вашу кваліфікацію , досвід і тд) вони зараз на жаль часто приймають рішення базуючись на даних про освіту і роботу - наскільки ви будете корисні Канаді. Тобто зараз логіка приблизно така шо у вас є рік щоб заїхати. Отримати роботу і довести що ви кваліфікований працівник і тоді подаватись на нову робочу візу. Але напишіть будь ласка в ircc - так ви отримаєте точну і вичерпну інформацію щодо вашого випадку)
-
Добрий день! Видали воркер візу на рік, хоч паспорт до 2032 року (мабуть, рішення було прийнято по старому паспорту). Питання: в аеропорту можуть дати WP надовше, ніж дата закінчення візи, тобто на 3 роки? Як можна продовжити цю візу через рік чи можливо лише через подачу на PR?
-
Доброго дня, спільното! Поясніть мені, будь ласка, чи вірно я розумію, що коли заповнюю анкету для дитини, то вказує одного з батьків (який їде з дитиною), як опікуна, а далі відповідаю на питання за дитину, вірно? Не за себе? Бо там були питання про освіту, а дитина 2 роки немає освіти 🤷♀️ чи за себе треба? Я щось підвисла…. Дякую 🤍
-
Привіт, хто подавав на допомогу на дитину (1500cad), в мене помилку видає - невірний UCI. Що робити, як хто це вирішував? Дякую
-
Шукаю будинок в оренду, з лютого, Торонто, 4 спальні. Може хтось може підказати інформацію де шукати, може хтось хоче об'єднатися.
-
Ясно
-
Залежить від часу візиту Якщо до 10ї будете трохи чекати своєї черги по часу Сама біометрія 10-20 хвилин
-
Всім привіт! Шукаю сусідів для спільного винаймання квартири чи дому) в Торонто якщо ви в пошуках та маєте роботу (зазвичай орендарі бажають мати employment letter хоча б від одного з мешканців), то давайте кооперуватись! Я знайшла нон-профіт організацію, що допоможе із залогом, тож ми маємо зняти ціле житло, а не його частину як кімнату) Єднаймось))
-
Добре, дякую