UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
До 17
-
Зараз візовий центр у Відні перезагружений тому і довше.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста. Отправила документы на вклейку, на почте написали что не хватает Passport Require Letter. 1)Это оно и есть? 2)можно ли это письмо отправить онлайн или надо только обычной почтой? Спасибо!
-
Доброго дня. Так, можно. Ми відправляли два паспорти в одному конверті в Варшаву. Все добре. Але зворотню доставку маєте оплатити за кожен паспорт окремо.
-
В даті народження
-
Дивлячись яка саме помилка
-
Доручення написане вами на ту людину + копія паспорту вашого
-
Доброго дня. Хто знає, чи можна два паспорти в одній посилці відправити на вклейку, якщо заповнювали з різних профілей? Я подавалась окремо і чоловік також окремо зі свого кабінету.
-
У кого есть Автономный пос терминал?
-
Привіт, до скількох років можна дітям не здавати біометрію ? До 17?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, скільки часу в кого зайняла вклкйка візи у Відені? (я чекаю вже 16 днів).
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, щоб забрати паспорт в vfs які докусенти потрібно надати, якщо забирати буде не власник паспорта?
-
Підкажіть, будь ласка, як правильно відстежити паспорта по трекінг номеру? Заплуталася вже
-
Всім Привіт!!! Хтось вже відправляв по Канаді поштою багаж, наприклад ящо відправити 90 кг багажу з Монреаля до Калгарі скільки приблизно буде коштувати. Поділіться досвідом хто робив так. Буду дуже вдячний вам!!!
-
Кто летел с Европы! Где лучше курс обмена? В Канаде или в Европе? И что выходной менять доллар или евро?!
-
Доброе утро . Кто сдавал в сентябре-октябре паспорт на вклейку лично в Варшаву? сколько по времени это заняло?
-
Щиро дякую за допомогу
-
Мені прислали трек номер приблизно через 3 тижня
-
Добрий день, прийшов запрос на вклейку візи, але знайшла помилку і написала в crisis form, чи можна відправляти паспорт чи дочекатись відповіді від crisis form?
-
Добрый, у вас скорее всего на русском сохраннны файлы - названия, их только инглиш обзывать
21 Jan 2023, 07:36
7442/28465
10 minutes ago