UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Залежить від часу візиту Якщо до 10ї будете трохи чекати своєї черги по часу Сама біометрія 10-20 хвилин
-
Всім привіт! Шукаю сусідів для спільного винаймання квартири чи дому) в Торонто якщо ви в пошуках та маєте роботу (зазвичай орендарі бажають мати employment letter хоча б від одного з мешканців), то давайте кооперуватись! Я знайшла нон-профіт організацію, що допоможе із залогом, тож ми маємо зняти ціле житло, а не його частину як кімнату) Єднаймось))
-
Добре, дякую
-
Бувають технічні роботи
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка, у всіх з сайтом ок? Не можу зайти в кабінет
-
якщо додавали скажи сторінок прописки, можете заповнити
-
Пані та панове, ті, хто вже прилетів за канадською мрією, підкажіть, будь-ласка, чи оформлювали ви якісь страховки на переліт? Чи достатньо лише забронювати квитки, пройти чек-ін, отримати border pass і вперед? Чи потрібно додатково купити якусь страховку? Авіакомпанія WestJet, виліт із Амстердаму до Калгарі.
-
В цілому не обов‘язково У Вас паспорт старого зразка чи ID (український)?
-
Доброго вечора ) Скажіть хтось перевіряє інформацію сприводу квитків до Канади ? Мені дешевше взяти туди і назад квиток ніж в одну сторону, чи не вирішать вони що я приїхала тільки по виплати ?
-
З 5 грудня подача тільки через пошту (змінені правила) Через пошту буде близько 6 тижнів Якщо потрібно швидко, напишіть будь-ласка в особисті
-
В мене було десь тижнів півтора після отримання візовим паспортів. Десь за тиждень його приймають і потім днів три на саму вклейку. Вклеювала десь місяць тому
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка , чи можна на 2 тижні оформити проживання безкоштовно після прибуття в Торонто, хто знає таку інформацію і як це зробити?
-
Дякую