UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
доброго дня, порекомендуйте перевірену фірму яка надає допомогу у подачі заяв та супроводження по програмі cuaet
-
Спасибо за совет!☺️
-
Звоните на горячую линию. Или с того аккаунта где регистрировались попробуйте отменить. Но скорее всего гор линия в помощь
-
У меня проблема с записью на биометрию, я записалась но не смогла прийти, и теперь заново записаться в системе не могу, пишет что активна моя старая запись, как её аннулировать незнаю
-
Через вестерн не відправляють, в Бердичеві, Житомирська область, запитували в банках.
-
Дякую, буду гратися)
-
А для чого вам? Без промлем самому заповняється.
-
Доброго вечора, таке питання, чи є програми для українців для безкоштовного навчання в універах/інститутах?
-
Тоді до цього третього, що вам не прийшов, на сайті для відстеження попідбирайте ваші дати народження, і ви будете точно знати, чий паспорт не поїхав
-
Може трек номер не приходити, якщо при прийомі паспорта працівники невірно вписали пошту, а таким методом ви можете знайти третій трек
-
В нас 64,65,66 останні цифри виходять
-
Не впевнена, що вони співпадають. Якщо в вас два треки, наприклад, закінчуються на 33 і 34, то третій паспорт може бути 35 або 32
-
Остання цифра що і у аплікації була?
-
Спробуйте пошукати третій трек номер по підбору останньої цифри А ще може бути таке, що паспорти однієї групи відправили в різні офіси. В знайомого так було-в двох Лондон вклеював, в третього-місце вклейки Варшава. В теорії може бути, що ваші теж так поділили. Може два дитячі поїхали в один офіс, а ваш ще нікуди не поїхав
-
Усюди одна електронка, спочатку трекінг прийшов по усім 3-м, зараз паспорти відправили на вклейку у Париж, і прийшло повідомлення тільки по 2 паспортам. Там мій і двох моїх дітей, обидві дитини без запиту
-
Ви всюди вказували одну і ту ж електронку ? Для всіх трьох Третій, який не поїхав-це часом не дитячий без запиту?
-
В Римі
-
Доброго вечора. Шановні підкажіть. Сьогодні отримала на пошту запит на додаткову інформацію від мого батька. А саме : - Fully completed IMM5546 Details of Military Service form. Please also include any details of any police service; Appli cation for Temporary Residence. Хто отримував щось подібне? Це треба заповнювати онлайн. Чи можна роздрукувати, відсканувати і потім додати. Щось я зовсім не зрозуміла. Дякую
-
Який візовий центр вас цікавить?
-
Тобто я можу просто прийти у візовий центр з паспортом та листом запрошенням і здати?
21 Jan 2023, 07:36
7608/27847
5 minutes ago