UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Так, можна
-
Доброго здоров'я можливо хтось підкаже :чи можна приїхати в візовий центр на вклейку візи щоб не посилати паспорт в Відні Австрія 🙏🙏🙏
-
Здравствуйте интересует вопрос можна ли приехать с паспортом на вклейку визы если да то в каких странах есть ето услуга, возможно кто то ето делал в Вене Австрии. Ответьте пожалуйста 🙏🙏🙏)
-
Написане доручення в вільній формі + копія паспорту
-
На маркетплейсі в фейсбуці подивіться
-
скажите пожалуйста, какой документ нужно делать на человека на которого указали этот пункт ?
-
А если я подал заявку на оформления визы сразу после исполнения 18 лет это как-то влияет в том плане может это дольше как-то будет
-
Июль
-
Ні, це рандомно
-
Но от страна в которой подавался зависит же?
-
Від місяця до 6 місяців
-
А кто примерно знает сколько может в среднем занимать одобрение
-
Друзі підскажить, квартиру сдають порожню, може е якісь ресурси , на яких люди меблі продають за невеликі гроші
-
Довго З червня чекали до 25 серпня, прийшов запит на чоловіка, а мені ще через місяць
-
Я в липні здавала чекала рівно місяць Подружка здавала в вересні чекала 2 тижні Але дитячі ще глухо (( чекаємо
-
А как давно это было
-
Дякую
-
Магистр. По уровню наш специалист - это их магистр.
-
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка. Я прибула в Канаду за foil-less візою. Як мені тепер її вклеїти тут? Я на пошту не отримала жодного листа з інструкцією
21 Jan 2023, 07:36
7799/28442
26 minutes ago