UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Коли меняешь ворк перміт, вони присилают на адресу ? Чи электроний ворк перміт?
-
все звiрив, номера сходяться.
-
Перевірте, чи той самий номер аплікації. Цілком можливо, що на вашу адресу відправили чужий номер. Це там чомусь нерідко трапляється
-
менi надiшло таке письмо, хоча пару днiв назад вже приходило письмо ready for collection. Хтось вже бачив таке? Пiдскажiть будь-ласка.
-
Добрий день, підскажіть чи утримують компенсацію канадці які приймають українців у себе вдома?
-
Дякую
-
Доброго вечора! Мені порадили і я купувала авіа квитки у серпні. Все було гаразд ( на електронну адресу приходило повідомлення про бронювання , згодом реєстрація...
-
А маєте приклад довіреності?
-
Мені такий лист прийшов , але я не відправляла паспорт , тільки зробила біометрію. Може це помилка?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи купляв хтось квитки на Kiwi ? Не було проблем ?
-
Копію закордонного паспорта або український паспорт
-
Дуже вдячна
-
До 16:30
-
Подскажите кому такое письмо приходило, что дальше делать, биометрию человек прошёл. Спасибо
-
Дякую за інформацію🤍
-
Вітаю, паспорт доведеться відправляти закордон
-
Дякую за відповідь
-
За кордон. У Львові тільки біометрія.
-
Ми телефонували, то сказали чекати. Розгляд анкети від 4 до 6 місяців. І якщо за цей час вони ніякого листа не присилали, то все буде добре.
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, якщо я здам біометрію у Львові, і мені прийде добро на візу Я маю у Львів відправляти паспорт чи за кордон Бо читала інформацію наче у Львові не вклеюють
21 Jan 2023, 07:36
7873/27963
7 minutes ago