UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
ну це так, але якщо я у Польщі наприклад, то як я так відправлю?
-
Так, все вірно
-
ага, по суті можна відправити а забрати вже самому. Ну це також нормальний варіант
-
Я з України відправляла. Через туристичну фірму до Бухаресту.
-
Потрібно особисто забирати
-
Можна, але назад з Відня не відправляють до Польщі.
-
по суті можна у Відень відправити з Польщі DHLем і вказати зворотню доставку Польщу?
-
Вчора особисто забрав знайомих які так подали у Відень, і візи всім вклеїли.
-
Я вас зрозуміла, дякую.
-
Це тільки можна так у Відні, більше ніде, так не роблять
-
Я знаю що люди відправили свої паспорти і дітей, і їм зателефонували і сказали щоб забрали паспорти дітей. Якщо немає запрошення, то вони не вклеюють. Я не пам'ятаю в якому візовому центрі.
-
Можна не чекати на дітей, якщо батьки отримали запит на паспорт, то можна у Відень відправити і зроблять всім вклейку візи.
-
Ну в мене вже прийшов паспорт ріквест, залишилася тільки дитина по суті....
-
Вчора в чаті один чоловік довго чекав і не витримав. Зробив ще одну анкету на себе і дитину. І їм швидко прислали відповідь. То це виходить, що наші анкети не в пріоритеті. І чи вже прийде відповідь вже не знаємо.
-
Ми в такій самій ситуації, жінці вклеїли, а я буду подавати, просити буду щоб разом з дитиною, не знаю що з того вийде
-
Я відправляла тільки свій. Бо писали що треба чекати. А тепер не знаю як бути. Та і чоловік ще отримав візу.
-
Не можна
-
Не пробували просити в візовому центрі щоб подати на вклейку разом з вашими?
-
Доброго дня, відправляли паспорт на вклейку в Іспанії. Пройшло більше 2 тижнів, а трекінг номер так так і не прийшов. Що робити?
-
від моменту, коли ви отримали? Чи в загальному?
21 Jan 2023, 07:36
8093/28998
about an hour ago