UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Має бути також обов’язково якщо іде тільки мама то вказано що дитина іде тільки з мамою. Бо якщо в заявці тільки мама і дитина а вказано що виліт з двома батьками то дитина навіть на розгляд не попадає. Можливо є вийнятки на рахунок розгляду але там скоріше людський фактор)
-
Це нажаль не гарантія Але часто буває додає швидкості
-
Не зустрічала таких)
-
Друзі для тих в кого діти довго не отримують запит . Обов’язково має бути перекладене англійською свідоцтво про народження, свідоцтво про одруження і дозвіл тата ( якщо заявник мама) на вивіз дитини нотаріально завірений українським нотаріусом і перекладений присяжним перекладачем і переклад завірений нотаріусом. Якщо в заявці тільки мама і дитина то запит приходить різницею в день-два, якщо є і тато то різницею в день-два після обох батьків.
-
Тільки на офф сайтах авіа і якщо у вас пересадки і ви летите економ класом то потірбно на пересадки дивитись чи рейс незмінної авіа, в такому випадку потрібно купувати пересадку самому напряму в авіа) якщо у вас преміум або бізнес то зазвичай вони по телефону бронюють самі у партнерів. Але вам потрібно це уточняти. Бронюйте квитки ~> не оплачуєте -> маєте номер бронювання дійсний два дні. ~> дзвоните до оператора , додаєте кота , його вагу і розміри переноски ( ви завчасно уточніть на сайті яка має бути , подивіться в неті яку маєте купувати або купіть ) -> оплачуєте квиток плюс кота -> отримуєте на пошту квитки де має бути обов’язково вказано на кожен рейс що кіт підтверджений. Confirmed. І вуаля) щасливої дороги) у мене процес від уточнення розмірів клітки до отримання листа з бронею собаки в багаж в лот і на пересадку в вест джет зайняв 20 хвилин)
-
Не гарантія Що на думці у офіцера ніхто не знає
-
Не завжди працює, але Інколи квитки саме в Канаду дешевші буквально за тиждень до вильоту Більше інформації може хтось підкаже, я не літала
-
Розумію Але такі правила(
-
Добрий день. Може хто-небудь знає якісь інтернет-ресурси, де можна завчасно (кілька місяців) купити авіа квитки за вигідними цінами в Канаду? У мене кішка породи Сфінкс і мені якось її потрібно забрати з собою) Дякую. Гарного дня
-
Просто чекайте)
-
Але якщо Вам не «горить», не вдавайтесь до складних дій
-
Це метод скоріше впливу Менталітет інший Ви показуєте що стараєтесь і в якійсь мірі задовбаєте нагадуючи про себе Мені колись в візовому так в сказали - зробіть щоб аж нудило про нагадування
-
Нічого поганого) А от факт поводитися з цим наприклад будучи в Херсоні Справді жах