UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Нiчого не буде
-
чи будуть наслідки, якщо отримав допомогу в Канаді та від червоного Хреста, а зараз настав дозвіл на в'їзд до США і планую їхати, чи не розгорнуть на кордоні чи ще що?
-
Я прочитав що вклеюють тоже на 6 місяців, і не ризикнув відправляти паспорт. Зараз в Шотландії
-
Дякую, те й роблю систематично.... Дзвоню постійно, обіцяють швидше, але...
-
Раджу все ж таки писати/дзвонити, нагадувати про своє очікування. Так буде краще
-
Я власне через це повідомлення і дізнався про таку можливість))) Тому тепер і думаю може варто спробувати....
-
Дзвоніть нагадуйте про себе, в них купа заявок. Ось в чаті кидали таку інформацію, але знову ж таки, це справа везіння
-
я дзвонив, сказали що помічена як арджент, але коли воно буде.... Воно вже півтора місяці помічене як арджент, а в загальному 3
-
Можливо пришвидшать
-
Я не про Варшаву кажу, а взагалі. Вам краще писати через кризову форму, що ви очікуєте на дітей реквест (якщо це вже зайняло багато часу)
-
Дякую, а можливо є лояльніші центри подачі? Чи то не має значення?
-
У Варшаві тільки. Бачила деякі люди відправляли паспорти дітей, яким не прийшов реквест, разом зі своїми. Але частину з них просили прийти і забрати паспорти дітей. Це проти правил, більше на везіння
-
Дякую!
-
добрий вечір, запис не потрібен
-
В Польщі на вклейку можна подавати тільки у Варшаві? Чи у Кракові також? Якщо можна у Кракові, може хтось поділиться досвідом, на скільки швидко, і чи можна попросити подати відразу дитячий паспорт, на який ще не прийшов ріквест? Дякую!
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно записуватися на прийом у ВЦ у Берліні, щоб самостійно подати паспорти на вклейку візи, чи там є скринька, у якій можна залишити конверт без запису?
-
Підкажіть, будь ласка, хто відправляв у Німеччині до Дюсельдорфа паспорт на вклейку візи останній період часу поштою? Які зараз терміни очікування? Буду вдячна за відповідь🙏🏻
-
Наскільки мені сказали на гарячій лінії, можна податись заново, але чи буде відмова у повторній видачі чи ні - невідомо Краще відправити паспорт на вклейку візи до того як фойл-лес закінчиться, не обов‘язков летіти щоб отримати її в паспорт
-
Доброго дня. Хто отримав фойл лес візу на пів року і не встигає виїхати? Які ваші дії? Можна ще раз подаватись чи буде відмова?
-
Дзвоніть їм о 9:00
21 Jan 2023, 07:36
8283/29063
45 minutes ago